Gespot! Je fotoboek laten maken door Book By BAR

Gespot! Je fotoboek laten maken door Book By BAR

Wil je graag fotoboeken van de belangrijke momenten in je leven, maar kun of wil je dat niet zelf doen? Book by BAR is de oplossing! Lees alles over haar fotoboeken in opdracht.

Je herkent het vást: je hebt honderden, misschien wel duizenden foto’s op je telefoon, tablet en computer staan en zou er zó graag fotoboeken van willen maken, maar je hebt de tijd niet. Of geen zin. Of je loopt inmiddels al zo ver achter, dat de moed je in de schoenen is gezonken. Barbara van Book By BAR biedt de oplossing: zij maakt de fotoboeken voor jou!

Je zwangerschap en bevalling, het eerste jaar van je kindje, die mooie rondreis toen jullie nog maar met z’n tweetjes waren, de eerste familievakantie, het jubilieumfeest van je ouders: allemaal gelegenheden en gebeurtenissen waar je waarschijnlijk héél veel foto’s van hebt gemaakt. En nu liggen ze virtueel te verstoffen op je harde schijf of staan ze zelfs nog op je telefoon.

En dat is jammer, want fotoboeken zijn én blijven geweldig, ondanks alle moderne opslagtechnieken en cloud-opties van tegenwoordig. Je pakt ze er veel sneller en makkelijker bij als je ineens even zin hebt om herinneringen op te halen.

Book by BAR met fotoboek

Fotoboek maken

Het maken van een fotoboek is echter een klusje dat niet iedereen even leuk vindt om te doen. Het kost tijd om je foto’s te sorteren, uit te zoeken (kill your darlings!) en dan ook nog op een mooie manier in een boek te verwerken. Sommige mensen zijn daar heel handig in en hebben er echt oog voor, anderen juist weer totaal niet. Je moet er bovendien ook niet te lang mee wachten na een vakantie of andere gebeurtenis, want dan stapelen de foto’s zich alleen nog maar meer op en wordt het lijstje met ‘nog te maken boeken’ langer en langer...

Fotoboek laten maken

Voor mensen die om welke reden dan ook niet zelf een fotoboek kunnen of willen maken, komt Barbara van Book By BAR to the rescue! Zij maakt namelijk fotoboeken in opdracht. Barbara vindt het heerlijk om mensen te helpen en hun memorabele momenten onder ogen te krijgen. Met liefde maakt ze daar vervolgens een prachtig aandenken van.

Topkwaliteit fotoboeken

De fotoboeken die Barbara maakt, groot of klein, zijn allemaal van een hele mooie kwaliteit. Er zijn tal van opties, dus voor iedere gelegenheid is er een passend fotoboek. De fotoboeken van Book By BAR worden zorgvuldig ontworpen, speciaal voor jou, waardoor je een uniek en tastbaar document krijgt dat je kunt aanraken en voelen. Een fotoboek dat je járen later aan je kinderen of zelfs kleinkinderen kunt laten zien. Hoe waardevol is dat?!

Barbara met fotoboek op bank

Zo werkt het

Het proces om een fotoboek te laten maken door Book By BAR is heel simpel. Ze hoeft alleen maar van jou te horen:

  • dat je een album wilt
  • hoeveel foto’s je gaat aanleveren
  • of je een vierkant, liggend of staand album wenst

Daarna plant Barbara een contactmoment in om kennis te maken en geeft ze je meer uitleg over de verdere werkwijze en planning. Vervolgens kan ze direct aan de slag met ontwerpen! Alle andere overwegingen (dingen als aantal pagina’s, kaft-uitvoering, extra’s als een box of extra mini-fotoboekjes voor opa en oma, etc.) komen aan bod nadat je het eerste design hebt bekeken en eventueel nog hebt aangepast in overleg met Barbara. Als je hele specifieke wensen hebt wat betreft de opmaak van de pagina’s, kun je dat ook doorgeven. 

Meer dan alleen fotoboeken

Heb je hulp nodig bij het ordenen van jouw fotochaos of het selecteren van je mooiste foto’s voor jouw fotoboek? Wil je jouw foto's laten afdrukken op luxe en milieuvriendelijk fotopapier? Of wat dacht je van een luxe bewaarbox voor jouw fotoboek of foto’s, in één van de 100 beschikbare kaftsoorten? Ook daarvoor kun je bij Book By BAR terecht.

Vrouw bladert door vakantiefotoboek

Je bestelt een fotoboek op maat bij Book By BAR vanaf €95. Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie en een overzicht van alle opties kun je terecht op de website van Book by BAR >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Book by BAR.

Marieke van Boven

Door

07 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.