Gespot! Babybox-abonnement van HEMA

Gespot! Babybox-abonnement van HEMA

Wil jij altijd genoeg luiers en babydoekjes in huis hebben en dus nooit zonder zitten? Snappen we! De oplossing: het nieuwe babybox-abonnement van HEMA!

Als (new) mom weet je: je wil écht niet zonder luiers of babydoekjes komen te zitten. Je zult net zien dat je een giga-poepluier hebt verschoond, de beentjes van je baby nog in de lucht hebt en je misgrijpt in de commode-la waar normaal de luiers zouden moeten liggen. Aaahh! Don’t panic: HEMA heeft de oplossing. Er is nu een handig babybox-abonnement!

Als moeder van jonge kids kun je nooit genoeg luiers en babydoekjes in huis hebben. Het liefst heb je ze door het hele huis liggen en in elke tas ook nog een paar. Wel zo handig. Maar hoe hou je nou goed bij of je nog voldoende voorraad hebt? Met een abonnement op HEMA’s nieuwe babybox hoef je je daar niet druk om te maken.

Babybox-abonnement van HEMA

Als je een abonnement op de nieuwe babybox van HEMA afsluit, wordt er een gewenste hoeveelheid luiers en babydoekjes bezorgd, wanneer en hoe vaak dat voor jou het beste uitkomt. In elke box zitten zes pakken luiers en acht pakjes babydoekjes, zodat je nooit met lege handen staat. 

babybox van hema maat 4

Duurzame luiers en doekjes

Wij zijn groot fan van HEMA (welke moeder niet?), dus ook van hun producten in hun nieuwe babybox. De luiers en babydoekjes zijn namelijk super zacht en nog duurzaam ook! De luiers in deze box zijn ultra absorberend, zonder onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn de babydoekjes van 99,4% water en bevatten ze geen plastic.

hema luiers

Zo werkt de babybox van HEMA

Lijkt het je wat om een abonnement op HEMA’s babybox af te sluiten? Zo doe je dat:

  1. Log in of maak een account aan op babybox.hema.nl.
  2. Geef je babybox een naam.
  3. Vertel ze de verjaardag van jouw kindje.
  4. Kies welke maat luier je wilt ontvangen (deze kun je steeds aanpassen natuurlijk).
  5. Kies hoe vaak je de babybox wil ontvangen (elke 4, 6 of 7 weken).
  6. Laat weten of je er ook graag babydoekjes bij wil bestellen.
  7. Vul je adresgegevens in et voila!

Je kunt op ieder moment aangeven of je er wel of geen babydoekjes bij wilt én natuurlijk kun je ook de maat altijd wijzigen. Baby’s en peuters groeien immers snel!

proefbox van hema

Proefbox bestellen

Ben jij benieuwd naar deze handige babybox van HEMA? Je kunt voor slechts €10 een proefbox bestellen om het eens te proberen! In deze proefbox zit één pak luiers (verkrijgbaar in maat 1 t/m 6) en één pakje babydoekjes. Deze wordt natuurlijk gratis thuisbezorgd.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA.

Savannah Schreuter

Door

02 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.