Gespot! Supergave macramé schommel van Finn + Emma

Gespot! Supergave macramé schommel van Finn + Emma

Zoek je een uniek item om de baby- of peuterkamer helemaal af te maken? MiniMe’s Marieke vond een prachtige macramé schommel van Finn + Emma!

Er is ontzettend veel leuks te koop op het gebied van babykamerstyling en speelgoed voor baby’s en kids. Ik ga graag op zoek naar unieke items of merken met het liefst een bijzonder verhaal om jullie daarmee te inspireren. De prachtige macramé schommels van het merk Finn + Emma zijn daar een heel mooi voorbeeld van!

Wat is macramé?

Macramé is een term waar je misschien ooit al wel eens van gehoord hebt, maar wat het precies is...? Macramé (werkwoord: macrameeën) is een bijzondere knooptechniek waarmee je de mooiste creaties kunt maken!

Finn + Emma

Finn + Emma is een bijzonder merk met een speciaal verhaal. Ze ontwikkelen onder andere de mooiste macramé items voor in baby- en kinderkamers, echte eyecatchers zijn het! De focus van het merk ligt op het ontwerpen van unieke designs in neutrale tinten met een hele goede kwaliteit, waardoor het echt tijdloze klassiekers zijn.

Alleen het beste 100% biologische katoen (GOTS-gecertificeerd), milieuvriendelijke kleurstoffen en natuurlijke houtsoorten worden gebruikt. De producten zijn 100% organisch en worden bovendien handgeknoopt door ambachtsmannen en -vrouwen in India. Het welzijn van de medewerkers staat hoog in het vaandel! We like it a lot!

Macramé schommel

Mijn favoriete product uit de collectie van Finn + Emma is de macramé schommel. Deze is dus handgeknoopt, heeft een mooi patroon en een zachte kleur. Daardoor staat de schommel, naast dat ie gewoon heel leuk is voor je kindje, ook nog eens mooi in je interieur! Je kunt ‘m zowel binnen als buiten ophangen en hij kan tot 18 kg dragen. Dat maakt ‘m geschikt voor een zittende baby of peuter!

Je shopt de collectie van Finn + Emma exclusief bij Kidsdeco.nl >>

Marieke van Boven

Door

02 april 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.