Back to school: must-haves voor als je kids weer naar school gaan

Back to school: must-haves voor als je kids weer naar school gaan

Het is zo ver, de kids gaan ‘back to school’. Tijd voor nieuwe schoolspullen en kleren! Dit zijn de échte must-haves.

Veel moms grijpen een nieuw schooljaar aan om eens goed te gaan shoppen voor hun kids, maar dit kan eigelijk op elk moment wel. Denk aan schoolspullen, toffe nieuwe kleding (in wéér een grotere maat…) of handige items die het ‘back to school’ gaan wat makkelijker en overzichtelijker maken. Wij zetten de échte must-haves voor je op een rij!

Back to school must-haves

Het is nu eenmaal een feit dat je voor kinderen een boel spullen nodig hebt. Maar als je kids de leeftijd hebben dat ze naar de basisschool gaan, moet je weer aan heel andere dingen denken dan toen ze nog een baby waren. Het gaat dan natuurlijk om schoolspullen zoals lunchboxes en drinkbekers mét handige naamstickers, maar ook om een nieuwe garderobe, rugzak, goed gevuld etui, gymspullen en een horloge zodat ze zelf de tijd bij kunnen houden!

Breng jij je kids op de fiets naar school? Dan is een goede (en enigszins hippe) regenjas voor jezelf geen overbodige luxe voor de herfstmaanden die eraan komen... Wij selecteerden de mooiste én handigste must-have items voor dit seizoen!

Een nieuw horloge

Wil je je kind een leuk kado geven om de vakantie mee af te sluiten en een nieuw schooljaar in te luiden? Dan is een horloge een heel goed idee! Zo vergeet jouw kind de tijd niet als hij of zij bij een vriendje speelt en kunnen kids zelf checken wanneer de schooldag er bijna opzit.

Shop hier de leukste kinderhorloges >>

Goede basics voor het nieuwe schooljaar

Naast deze toffe en handige must-haves heeft je kind ook goede basics nodig voor het nieuwe schooljaar. Deze schoolspullen mogen echt niet ontbreken:

Leuke rugtassen

Een rugtas is natuurlijk prio nummer 1 voor schoolgaande kinderen. Wel zo handig als ze op de fiets naar school gaan, want dan hebben ze hun handen vrij. Neem er drinken, tussendoortjes, eventueel lunch, speelgoed en gymspullen in mee!

Shop hier de leukste rugtassen >>

Coole lunch- of snackboxes

Natuurlijk kun je je kind een good old Liga meegeven naar school, maar het is ook leuk om er iets meer werk van te maken. Er zijn genoeg lekkere en gezonde lunchopties of tussendoortjes voor kinderen te bedenken en die geef je dan uiteraard mee in een toffe box. Wat een verrassing om die open te maken op school!

Shop hier de coolste lunch- of snackboxes >>

Handige etuis

De vulpen van school, potloden met gum voor rekensommen en stiften om mee te kleuren als er vrije tijd is; een etui is een absolute must-have als je kind op de basisschool zit. Daarmee houd hij al zijn spulletjes overzichtelijk bij elkaar! Er zijn te gekke exemplaren te koop, de één nog praktischer dan de ander. Een nieuw schooljaar is een mooi moment voor een nieuw etui, nietwaar?

Shop handige & leuke etuis >>

Marieke van Boven

Door

18 augustus 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.