Gespot! Superhandige melkpoederbus Philley

Gespot! Superhandige melkpoederbus Philley

Nooit meer knoeien met melkpoederschepjes! Philley is dé ideale manier om flesvoeding klaar te maken en melkmoeder mee te nemen als je op pad gaat.

Op veel baby-uitzetlijsten staat een melkpoedertoren. Deze gebruik je als je je baby flesvoeding geeft en op pad gaat. Je kunt er namelijk melkpoeder in meenemen. Er is nu een veel handiger alternatief verkrijgbaar: de melkpoederbus van Philley! En hij ziet er nog cool uit ook.

De Philley is zo’n product waarvan ik denk: had ik die maar gehad toen ik nog volop flesvoeding gaf aan mijn dochter. Ik liep dus altijd te klooien met melkpoedertorentjes. Ik paste precies af wat ik dacht nodig te hebben die dag, maar als we ergens dan onverwacht wat langer bleven, had ik gelijk een probleem. Want: niet genoeg voeding bij me. Bovendien draaide ik het melkpoedertorentje soms niet goed vast, waardoor ie open ging in de luiertas. Mehhh...

Zo werkt de Philley

Hoe leuk: de Philley is bedacht door een vader die er klaar mee was dat hij met die ‘handige maatschepjes’ in de pakken babyvoeding steeds de helft van het poeder op het aanrecht morste.

Philley is een ‘verdraaid makkelijke poederbus’ waarbij je dit probleem niet meer hebt. In de kop van Philley zit een slimme splitter. Je keert de poederbus om, houdt ‘m boven de fles en draait de kop van Philley naar rechts tot je ‘klik’ hoort. Elke klik staat voor precies één afgestreken maatschepje melkpoeder (standaard 4,6 gram). Super handig, hygiënisch en snel!

Er past een half pak babyvoeding in de bus, dus dat is ook ideaal. Zo heb je altijd genoeg bij je, waar je ook naartoe gaat en hoe lang je ook wegblijft van huis.

Ook handig voor thuis

Omdat er zo veel poeder in kan, is de Philley ook heel fijn om thuis te gebruiken. Hij is makkelijk uit elkaar te halen en volledig vaatwasserbestendig. Bovendien is ie verkrijgbaar in fancy kleurtjes, namelijk baby blue, galactic green, pretty pink en black. Ze staan dus nog mooi op het aanrecht ook! Het oog wil ook wat, nietwaar? ;)

Je shopt de Philley o.a. bij Babypark.nl voor €19,95 >>

Marieke van Boven

Door

28 februari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.