Gespot! EZPZ the Happy Mat: zo klettert er nooit meer een bord op de grond

Gespot! EZPZ the Happy Mat: zo klettert er nooit meer een bord op de grond

Heb jij ook zo'n dreumes die bij elke maaltijd zijn bord op de grond gooit? MiniMe's Sarah tipt dé oplossing: EZPZ the Happy Mat!

Onze Mink (dreumes van 1 jaar) heeft een gave om elke maaltijd zijn bord op de grond te gooien. Nu is dat geen ramp als ie leeg is, maar wel een beetje als ik 'm net met (met veel liefde) gesmeerde boterhammen heb gevuld. Het gevolg is dat je dus áltijd moet stofzuigen of met een doek in de weer moet om de appelstroop van de vloer af te halen. Want als je dat niet meteen doet, dan wordt het bikken! Ik heb nu dé oplossing gevonden: EZPZ the Happy Mat!

Siliconen mat review

Ik ben de uitvinder van EZPZ zo dankbaar. Wát een verademing is zo'n siliconen mat! Ik spotte EZPZ the Happy Mat op de Negenmaandenbeurs en móest 'm gewoon hebben. Toen ik thuiskwam, wilde ik meteen zien of het werkt. Dus: Mink aan tafel en de mat erop! Maar helaas, hij had hem te pakken. Ja hoor... Zul je altijd zien.

Máár... toen heb ik de tafel met een vochtig doekje afgedaan en daarna de siliconen mat erop gelegd. Dat bleek de truc: de mat gaat nergens meer heen! Mink weet niet wat hij meemaakt. Hij zit er aan te plukken en vindt het ook gewoon een leuk ding. En ja, de mat kan in de vaatwasser! Ideaal toch?

LEES OOK: Kind meer groente laten eten - tips & tricks

Maak er gezichtjes van

Voor de mega, mega creatieve mama's: je kunt er dus ook leuke gezichtjes mee maken. Handig voor de lastige eters om er een feestje van te maken.

Je shopt EZPZ the Happy Mat vanaf €22 bij bol.com >>

 

Sarah Glasbergen

Door

21 februari 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.