Hartslag van je baby horen?

De hartslag van je baby willen horen? Da kan met dit product en gewoon lekker thuis op de bank!

Je hoeft niet meer te wachten tot de volgende echo om te weten hoe het gaat met je baby. Met het Bellabeat Connected systeem kan je niet alleen je zwangerschap bijhouden, maar ook de hartslag van je baby horen. Gewoon thuis op de bank!

De eerste app voor je baby, en dat terwijl hij (of zij) nog in de buik zit. Bellabeat is het eerste systeem dat de smartphones van aanstaande moeders laat veranderen in een baby-hartmonitor. Het apparaatje dat je op je buik legt lijkt enigszins op een stappenteller. In plaats dat je je stappen telt doet deze echter iets veel leukers: de hartslag van de kleine meten.

Hartslag luisteren baby

Je kan Bellabeat gebruiken om alle verloskundige-afspraken en zwangerschapscursussen te noteren. Het systeem kan je daarnaast verbinden met andere zwangere vrouwen en je kan je eigen social media eraan verbinden. De hartslag van je baby kan je dus direct op Facebook plaatsen en doorsturen naar oma aan de andere kant van Nederland.

De Bellabeat is verkrijgbaar voor 129 dollar op bellabeat.com

Vind je het gek of is het juist te gek dat dit mogelijk is? 

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.