Gespot! Maclaren-buggy voor gebruik vanaf de geboorte

Gespot! Maclaren-buggy voor gebruik vanaf de geboorte

Heb je een buggy nodig voor je kindje? Overweeg dan eens de Maclaren Techno XLR: een prachtige buggy met veel comfort en een grote gebruiksvriendelijkheid!

De meeste buggy’s worden pas gekocht als een baby goed zelfstandig kan zitten. De luxe Maclaren Techno XLR-buggy kun je echter al vanaf de geboorte gebruiken! Ideaal, want dan hoef je niet die grote kinderwagen met dito bak mee te slepen. Dit is waarom je de Maclaren Techno XLR wil hebben.

Een buggy is super handig als je veel op pad gaat met je kindje of voor op vakantie. Een kinderwagen is fijn, maar een buggy is meestal veel lichter en neemt veel minder ruimte in.

Ik heb er zelf ook al een flinke tijd eentje, maar eerlijk gezegd irriteert ie me écht iedere keer dat ik 'm gebruik. Het is zo'n onhandig ding! Daarom was ik blij dat ik de Maclaren Techno XLR in mijn bezit kreeg. Dat is wel even andere koek! De meeste buggy’s zijn geschikt voor kindjes die goed kunnen zitten, maar deze is zelfs al veel eerder te gebruiken.

Pluspunten Maclaren Techno XLR

Maclaren is een merk dat veel moms al zullen kennen. Ze staan bekend om de prachtige buggy’s met veel comfort en een grote gebruiksvriendelijkheid. De Techno XLR is een pareltje in hun collectie. Ondanks dat ie wel wat prijzig is (we know...) is ie dat geld dubbel en dwars waard. En wel hierom:

- De Techno XLR-buggy is al te gebruiken vanaf de geboorte door middel van een verkleinkussen.

- De buggy heeft een extra brede zitting, waardoor je kindje er heerlijk comfortabel in zit.

- De buggy heeft een enkele duwbeugel, waardoor je ‘m met één hand kunt duwen en besturen. Ideaal! De beugel is bovendien in hoogte te verstellen.

- De Maclaren Techno XLR heeft roterende wieltjes (die vast te zetten zijn) en vering op alle wielen. Daardoor rijdt ie heel fijn!

- Hij is te verstellen in vier standen en heeft een uitschuifbare benensteun, waardoor je kindje er heerlijk in kan zitten én slapen.

- De Techno XLR heeft een afneembare hoes die je in de wasmachine kunt wassen. Ideaal als er veel in gegeten (= geknoeid) wordt of je kindje een ‘ongelukje’ krijgt in de buggy.

- De waterafstotende zonnekap heeft een kijkvenster, reflecterende elementen voor in het donker, een opbergvakje waar je makkelijk bij kunt en de buggy bevat uiteraard een ruime boodschappenmand.

Veilige en praktische buggy

Kortom: de Maclaren Techno XLR-buggy is een veilige en zeer praktische buggy, waar je jarenlang plezier van zult hebben!

Je shopt de Maclaren Techno XLR voor €409 >>

Sarah Glasbergen

Door

03 oktober 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.