Gespot! Babyfoon met camera: Luvion Essential Limited

Gespot! Babyfoon met camera: Luvion Essential Limited

De bestverkochte babyfoon is er nu in een prachtige limited edition met een wooden look. Lees hier alles over de Luvion Essential Limited!

Een babyfoon kiezen is zo easy nog niet. Er is zo veel keus! Wij maken het je makkelijker: de Luvion Essential is de bestverkochte babyfoon van Nederland en dat is natuurlijk niet voor niets het geval. En het mooie? Er is nu een prachtige limited edition verkrijgbaar met een wooden print!

Natuurlijk koop je een babyfoon allereerst voor zijn functies. Dat zit bij de Luvion Essential wel goed: hij heeft een groot (3,5 inch) kleurenscherm met haarscherp beeld en geluid, thuis én on the go!

Je kunt de Luvion Essential namelijk op drie manieren gebruiken:

  1. Gewoon thuis, zoals de meeste mensen ‘m zullen gebruiken. Je ziet en hoort je baby luid en duidelijk in en rondom het huis. De babyfoon heeft een bereik van 300 meter.
  2. Er is een gratis app waarmee je mee kunt kijken op het schermpje thuis. Wanneer jij thuis bent, maar je partner bijvoorbeeld niet, kan hij of zij via 3G/4G of WiFi en een smartphone toch zien en horen wat er in het kamertje gebeurt. Je gebruikt de babyfoon dan dus met z’n tweeën tegelijk.
  3. Wanneer jij en je partner samen weg zijn, bijvoorbeeld aan het borrelen bij de buren of een etentje verderop in de straat, gebruik je de normale thuismonitor niet. In plaats daarvan zie en hoor je je kindje via de app op je smartphone. Alles is beveiligd met een wachtwoord en Luvion garandeert dat de verbinding 100% storingsvrij is. Je kunt bovendien notificaties ontvangen als je kleine wakker wordt (als je dat wil).

Wat ook handig is als je meerdere kinderen hebt: je kunt op deze babyfoon meerdere camera’s aansluiten om ook broertjes of zusjes tegelijkertijd in de gaten te kunnen houden.

Luvion Essential met wooden print

De Luvion Essential babyfoon is er nu in een limited editie met een wooden print! Niet geheel onbelangrijk: hij staat dus prachtig in de babykamer en in je eigen interieur met deze natuurlijke look & feel. Wij zijn fan!

Je shopt de Luvion Essential Limited babyfoon voor €169 bij bol.com >>

Sarah Glasbergen

Door

17 december 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.