Gespot! Bijzondere Awardset Sophie de Giraf voor Artsen Zonder Grenzen

Gespot! Bijzondere Awardset Sophie de Giraf voor Artsen Zonder Grenzen

Sophie de Giraf, het beroemde bijtspeeltje, is een bijzondere samenwerking aangegaan met Artsen Zonder Grenzen. Elke verkochte Awardset financiert drie mazelenvaccins in ontwikkelingslanden!

Elke new mom kent Sophie de Giraf wel: het wereldberoemde bijtspeeltje. Sophie is superleuk om te krijgen én te geven, want ze valt bij bijna elke baby in de smaak. Dit bekende merk is nu een bijzondere samenwerking aangegaan met Artsen Zonder Grenzen in de strijd tegen de mazelen. Jij kunt helpen door de unieke Sophie de Giraf Awardset te kopen!

De Awardset van Sophie de Giraf is extra speciaal, omdat van elke verkochte set drie mazelenvaccinaties worden gefinancieerd in derde wereldlanden!

Strijd tegen mazelen

Mazelen is een heftige ziekte die wordt veroorzaakt door het zeer besmettelijke mazelenvirus en kan zonder behandeling levensbedreigend zijn, vooral bij kleine kinderen. Gelukkig bestaat er een goed preventief vaccin en worden kinderen in Nederland ertegen ingeënt via twee BMR-vaccinaties wanneer ze 14 maanden en 9 jaar oud zijn.

Omdat dit vaccin in ontwikkelingslanden vaak niet of te weinig beschikbaar is, sterft er toch nog elke 9 minuten een kind aan de gevolgen van mazelen. Via deze bijzondere samenwerking hopen Sophie de Giraf en Artsen Zonder Grenzen een belangrijke stap te zetten in de strijd tegen mazelen.

Sophie de Giraf Awardset

De Sophie de Giraf Awardset is een cadeauset bestaande uit de originele Sophie de Giraf en een vanille bijtring. Het populaire girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, zodat ze volledig vrij is van schadelijke stoffen als BPA, PVC en Phthalates. Hierdoor kunnen baby’s er naar hartenlust veilig op bijten en sabbelen.

Bijzondere samenwerking

Dankzij de bijzondere samenwerking zijn er inmiddels wereldwijd al 75.000 vaccins mogelijk gemaakt. Sinds kort is de Sophie de Giraf Awardset ook in Nederland verkrijgbaar. Als je er eentje koopt, verwen je niet alleen een baby met een prachtig cadeau, maar zorg je er ook voor dat drie andere, kwetsbare kinderen kunnen worden ingeënt tegen deze verschrikkelijke ziekte.

De set is herkenbaar aan de speciale hartvormige sticker op de verpakking en is in Nederland verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Bestel de Sophie de Giraf Award set hier!

Marieke van Boven

Door

28 augustus 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.