Gespot! Speelhuisje Little Tikes Green House

Gespot! Speelhuisje Little Tikes Green House

MiniMe’s Sarah kocht voor peuter Maud het Little Tikes Green House en vertelt waarom dit speelhuis voor in de tuin zo’n enorme aanrader is!

Een speelhuis voor in de tuin is geweldig speelgoed voor kinderen. Ze kunnen zich er uren mee vermaken! Ik kocht voor mijn peuter Maud het Little Tikes Green House en ik vertel je waarom deze zo fantastisch is.

Het Little Tikes Green House staat sinds kort bij ons in de tuin. We hebben niet zo heel veel ruimte, maar deze past perfect in een hoekje. Het speelhuis prikkelt de fantasie van Maud enorm; ze verzint steeds iets nieuws waardoor het huisje verschillende doeleinden krijgt. Het speelhuis is ook heel sociaal speelgoed: samen met de buurkindjes bedenkt Maud iedere keer weer nieuwe rollenspelletjes.

Little Tikes Green House

Dit Green House van Little Tikes is enorm populair en ik snap wel waarom! Dit huis heeft écht leuke gadgets en staat in het teken van recycling en aandacht voor het milieu. Er is een deurbel, een lampje binnen (op zonne-energie), een keukentje met kraan (die het doet d.m.v. een pompje), recycle-mandjes, een dakgoot om water op te vangen zodat je de plantjes water kunt geven, een voordeurtje dat open en dicht kan en een brievenbus.

Ik heb nu ook aardbeienplantjes gekocht voor Maud, voor in haar voortuintje. Een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met groente en fruit dat groeit en bloeit! Hoe tof is het voor haar om haar eigen plantjes te verzorgen?

LEES OOK: De top 10 van leukste speelhuizen

Het is even een uitgave, maar ik weet zeker dat Maud en straks ook haar kleine broertje Mink jaren plezier zullen hebben van dit speelhuis!

Je shopt het Little Tikes Green House online voor €299,99

Sarah Glasbergen

Door

11 juni 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.