Gespot! De vernieuwde versie van de Stokke Xplory-kinderwagen

Gespot! De vernieuwde versie van de Stokke Xplory-kinderwagen

De nieuwe kinderwagen van Stokke! Wohoo wij vieren feest! Stokke lanceert een totaal vernieuwde versie van de Xplory-kinderwagen. Benieuwd? We vertellen je alle ins en outs!

Wohoo wij vieren feest! Stokke® lanceert een totaal vernieuwde versie van de Xplory-kinderwagen. De Xplory® is niet alleen mooier qua uiterlijk, er zijn ook veel functionaliteiten verbeterd. Benieuwd? We vertellen je alle ins en outs over de Stokke Xplory! 

Fotocredits: Sabrina Nieuwstraten

De Stokke Xplory | wat is er vernieuwd?

Yeahh! Toen het bericht binnenkwam over de vernieuwde Stokke-kinderwagen kon ik niet wachten om de verbeteringen zelf te testen. Naast dat de Xplory mooier en chiquer qua uiterlijk is, zijn de volgende functies verbeterd: 

  • De wielen zijn lichter en sterker
  • De duwbeugel is ergonomisch vormgegeven. Ook zijn de hoogte en de hoek verstelbaar
  • De Xplory heeft een tweewiel functie wat erg handig is voor moeilijk begaanbaar terrein
  • De wielen zijn soepeler waardoor je makkelijk (kortere) bochtjes kunt maken
  • Er zit geen balk tussen de achterwielen waardoor je tijdens het lopen niet gehinderd wordt (ik heb best langen "stelten")
  • De hoge positie van de reiswieg brengt je kleine dichterbij, oftewel ik hoef niet zo erg te bukken. Fijn hoor!

Fotocredits: Sabrina Nieuwstraten

mijn ervaring met de nieuwe Stokke Xplory-kinderwagen

Het eerste wat mij opviel is dat ik de vernieuwde Xplory binnen mum van tijd in elkaar had gezet. Dat vind ik écht een heel groot pluspunt want let's be honest, wie heeft er nou zin in een heel bouwpakket? Omdat de meeste kinderwagens best wel laag zijn moet je vaak bukken om je kleine in de kinderwagen te leggen. Dat vind ik wel heel fijn bij de Xplory, die is écht lekker hoog. Ook merk ik meteen dat de wielen nog vloeiender bewegen,  waardoor bochtjes makkelijker te maken zijn. 

Fotocredits: Sabrina Nieuwstraten

Wanneer is de vernieuwde Xplory verkrijgbaar

Het is niet voor niets feest, want vandaag wordt de vernieuwde versie van de Xplory gelanceerd! Joehoe! Je kunt deze kinderwagen dan ook vanaf vandaag bewonderen in de winkel. En natuurlijk een proefritje maken haha! Net zo enthousiast als ik? Meer weten? Kijk op de site van Stokke voor meer informatie over deze nieuwe wagen!

Fotocredits: Sabrina Nieuwstraten

Sarah Glasbergen

Door

05 april 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.