Getest: het Bubbly mini+ fietszitje | Is dit fietsstoeltje iets voor jouw minime?

Getest: het Bubbly mini+ fietszitje | Is dit fietsstoeltje iets voor jouw minime?

De lente komt er aan en tijd om met je mini op pad te gaan! Een fietsstoeltje mag natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben het fietsstoeltje van Bubbly mini+ getest. Check snel de resultaten!

De lente komt eraan en dat betekent dat het tijd is om met je mini op pad te gaan! Een fietsstoeltje mag natuurlijk niet ontbreken en hóe gezellig is het als je met je kindje voorop je fiets de omgeving kunt ontdekken. Ik heb het fietsstoeltje Bubbly mini+ van Polisport getest. Benieuwd wat ik ervan vind? Ik vertel je alle ins en outs!

Toen mijn dochter werd geboren, werd het ook tijd voor een nieuwe fiets. Ik wilde een échte mamafiets, zo eentje die veilig en stabiel is maar tegelijkertijd ook fashionable. Mijn fijne kroeg-omafiets werd daarom al snel ingeruild voor een mamafiets. Na negen maanden kon ik eindelijk met Maud op pad, maar de zoektocht naar een goed en veilig fietszitje vond ik best lastig. Vandaag een eerlijke review over het Polisport Bubbly mini+ zitje. Aan de looks ontbreekt het niet; dit fietsstoeltje is simpel, strak en heeft geen toeters en bellen!

Fotocredits: Sabrina Nieuwstraten

Vanaf wanneer kan je kindje in een fietszitje?

Dit voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het is voor kinderen tot maximaal 15 kg. Je merkt vanzelf wanneer je kindje te groot wordt voor een voorzitje. Het is belangrijk dat je kindje écht goed kan zitten voordat je hem of haar in een fietszitje zet. Nog niet helemaal zeker? Wacht dan nog even! Zowel de gordels als de voetsteuntjes zijn makkelijk verstelbaar, het zitje groeit dus als het ware met je kindje mee.

Is een windscherm voor een fietsstoeltje handig?

Een windscherm is wat mij betreft echt een must! Als er maar een beetje wind staat is het wel fijn als het wordt tegengehouden, zodat je kleine niet volop in de wind zit. Een windscherm beschermt je kindje niet alleen tegen  wind, ook stuivend zand en vliegjes kun je gedag zeggen! 

Hoe zit het met de veiligheid van dit fietszitje?

Het zitje heeft een verstelbare veiligheidsgordel die met je kindje mee groeit én de gordel is voorzien van een kidsproof sluiting. De Bubbly+ is gekeurd volgens de TÜV GS - EN 14344 standaard, dé veiligheidsnorm voor kinderzitjes. Je kunt je kindje heel makkelijk in het zitje zetten, zeker als je een mamafiets hebt, en het is fijn dat je niet hoeft te rommelen om de riem vast te maken!

Goed schoon te houden

Het zitje kun je goed schoonmaken, wat ik persoonlijk heel fijn vind! Je laat je fiets, zeker in de zomer, toch vaak buitenstaan om snel even een boodschap te kunnen doen. De kussentjes zijn gemaakt van waterafstotend materiaal die je eenvoudig met een doekje afneemt. Ook vind ik deze kleur heel praktisch, je ziet niet ieder vlekje en daardoor is het dus ook modderschoen-proof. 

Conclusie over het Bubbly mini+ zitje van Polisport

Het Bubbly mini+ fietsstoeltje is onder andere te verkrijgen bij Bol.com of bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Het fietszitje heeft een advies verkoopprijs van €45,-. Natuurlijk wil je een zitje van goede kwaliteit en je kindje moet er veilig in zitten. De Bubbly mini+ van Polisport heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, is stevig, makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in toffe kleuren. Ik vind het de investering dus zeker waard!

Is je kindje uit het voorzitje gegroeid? Polisport heeft ook mooie achterzitjes!

Sarah Glasbergen

Door

05 april 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.