Week van het vergeten kind: welk bericht laat jij achter?

Week van het vergeten kind: welk bericht laat jij achter?

Stichting Het Vergeten Kind roept heel Nederland op om vanaf 27 januari t/m 25 februari een lief bericht achter te laten. Maar waarom?

Misschien verwacht je het niet maar ook kinderen in Nederland voelen zich soms niet gehoord. Ruim 100.000 kids in Nederland groeien op in gezinnen waar ze niet volledig kind kunnen zijn. Ouch... 

week van het vergeten kind

Do small things with great love! De verschillen zitten vaak in kleine gebaren en stichting Het Vergeten Kind is het daar helemaal mee eens. De Week van het vergeten kind 2018 is gestart op maandag 29 januari met als thema 'een klein gebaar van echte aandacht'.  Positieve aandacht voor een kind is een must en jij kan daar bij helpen!

Campagne

Tijdens de campagne roept Het Vergeten Kind heel Nederland op om kids te steunen door een lief berichtje te sturen. Van alle berichtjes wordt een kilometerslange sjaal gemaakt. Zo worden straks honderden kinderen verwarmd met supportive quotes!

Wat voor bericht laat jij achter?

Isabelle Spapé

Door

02 februari 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.