Lifesaver! Zo krijgt je kind nooit meer zijn gordel los

Lifesaver! Zo krijgt je kind nooit meer zijn gordel los

Zeg maar dag tegen deze struggle, wij hebben dé lifesaver gevonden!

Misschien wel de meest voorkomende struggle op het gebied van autostoeltjes: de gordel blijft op een of andere manier nooit goed zitten. Wij hebben dé lifesaver! Als het om de veiligheid van je kindje gaat, kun je niet ver genoeg gaan toch?

Gordelclip autostoel: hoe werkt het?

Gelukkig is de gordelclip geen hoge wiskunde. Bevestig de gordelclip aan de gordel en ja wel, het probleem is opgelost. De gordelclip zorgt ervoor dat de gordel netjes op zijn plek blijft zitten en never dat je kleine zich nog los kan wurmen. 

anti escape system

Naast de gordelclip is er ook nog een andere variant. Het Anti Escape Systeem is een soort vestje dat de overige ruimte opvult. Op die manier kan je kleine zich ook niet uit de gordel wurmen.

Gordelclip gevaarlijk? 

De prijs van het Anti Escape Systeem ligt wat hoger maar dat is met een goede reden. Een gordelclip kan tijdens een botsing gaan splinteren wat een letsel kan veroorzaken. Bij het Anti Escape System is dat niet het geval. 

Wat is jouw ervaring met een van deze lifesafers?

Isabelle Spapé

Door

08 december 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.