Het grote verschil tussen de eerste en de tweede zwangerschap

Het grote verschil tussen de eerste en de tweede zwangerschap

Als ik kijk naar mijn eerste zwangerschap, dan was het toch wel een heel ander verhaal dan de tweede zwangerschap. In het weekend lag ik lekker op de bank, met een filmpje aan. Maar nu...

Als ik kijk naar mijn eerste zwangerschap, dan was het toch wel een heel ander verhaal dan de tweede zwangerschap. In het weekend lag ik lekker op de bank, met een filmpje aan. Liep op zondag standaard rond in mijn pyjama en de zwangerschap apps hield ik trouw bij. Alleen wow, de tweede zwangerschap is echt een heel anders!

Slaap zoveel je kunt!

Ben je voor het eerst zwanger? Als-je-blieft, geniet er van! Slaap zoveel als je kunt! Neem lekker de tijd om alles voor te bereiden, want mocht er een tweede komen. Je doet het niet meer! Om eerlijk te zijn heb ik nog niets besteld, gekocht of geregeld. Ik heb veel al in huis en ben er gewoon op een hele andere manier mee bezig. Nu ben ik misschien een heftig geval en ja ik weet het, ik moet aan de slag! :)

Verschil eerste tweede zwangerschap 

Esther Anderson van het blog Story of my Life heeft echt een super leuk filmpje gemaakt waar wij ons wel een beetje in herkennen (no shame). Ze vertelt precies wat er anders is nu ze voor de derde keer zwanger is! 

Sarah Glasbergen

Door

30 oktober 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.