Sarah's vakantiegevoel - zo krijg jij het ook te pakken!

Sarah's vakantiegevoel - zo krijg jij het ook te pakken!

Het duurt nog even voor ik vakantie mag gaan vieren, maar toch heb ik nu het vakantiegevoel al te pakken! Kijk je mee?

Als jouw vakantie nog even op zich laat wachten, dan probeer je toch om dat heerlijke vakantiegevoel wel alvast te pakken te krijgen? Zelfs op pad met een baby'tje in een kinderwagen lukt dat heel goed. Ik deel gelijk wat fijne plekjes waar je fijn even kunt zitten om luiers te verschonen en te voeden. Kijk je mee? 

Ontdek het onbekende

Zoek een toffe plek op die je nog niet zo goed kent - ik voelde me bijna alsof ik op vakantie was in mijn eigen stad na een middagje winkelen die we afsloten bij de Hofbogen in Rotterdam. Zo'n gave plek! 

Je snapt dat we even foto's moesten maken! Het voelde hier zo Frans aan, met die karakteristieke bogen, gevels, bloemen en planten!

lekker vaak een break

Zeker als je met een baby'tje op pad gaat, moet je lekker vaak een break inlassen. Even tijd om te knuffelen, voeden en luiers te verschonen. En eerlijk is eerlijk, zelf moet je ook op tijd weer even bijtanken! Ik merk het altijd zo goed als ik te lang niks of te weinig heb gedronken. Deze kinderwagen (het is de Stokke® Trailz™ in grey melange) heeft een handige bekerhouder, ideaal voor een koffie of smoothie to go! Maar als je de tijd hebt duik je natuurlijk dat leuke zaakje in voor een refreshing hapje en drankje! 

Mijn meest favo plekjes in Rotterdam voor een break

  • Sue - de hotspot voor zoet zonder suiker liefhebbers! De eigenaren hebben zelf net een kleintje dus reken maar dat jij en je mini gastvrij ontvangen worden. 
  • Vlaamsch Broodhuys - rustige zithoekjes, plek voor de wagen en heel veel keuze uit lekkere broodjes. Wedden dat je gelijk een lekker brood meeneemt voor thuis?
  • de Bakkerswinkel - hmmm, ik heb gelijk zin in hun scones!
  • The Tea Lab - Thee, maar ook koffie, lekkere yoghurtjes, lunchgerechten en zoetigheden. Perfect verstopt in hartje Rotterdam!
  • Keet - hier zit je echt heerlijk, heb je veel keuze uit mooie taartjes, perfecte koffie... en je shopt er ook nog veel leuks voor je kleintje.

Zomergevoel met Stokke

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Stokke die de kinderwagen bij ons afleverde. De Stokke® Trailz™ is een wagen die heel handig en wendbaar is in de stad, maar je kunt ook kiezen voor all terrain wielen met nog meer vering zodat je er bijvoorbeeld in het bos of het strand ook goed mee uit de voeten kunt. Wat ik zeker in de zomer een grote plus vind, is dat de kap een stuk ventilatiestof heeft die je open of dicht kunt ritsen. Zo voorkom je dat het broeierig warm wordt in de wagen. Wel zo fijn voor je kleintje. De wieg of stoel kun je op verschillende hoogtes zetten en ook de duwstang kun je in hoogte aanpassen. Het is ruime wagen die best groot oogt, maar dat zorgt alleen maar voor gemak voor jou als moeder. I like!

Sarah Glasbergen

Door

04 augustus 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.