Maxi cosi dragen: dit is de beste manier!

Maxi cosi dragen: dit is de beste manier!

Ohh dat gesjouw met een maxi cosi... Het is altijd een geklungel. Maar er is een manier waarop je de maxi cosi makkelijk kunt dragen. Watch & learn!

Yes, er bestaat een handige manier om de maxi cosi te dragen. We beloven je niet dat het hiermee écht easy peasy wordt, want zo'n autostoel met een paar kilo zware baby erin is altijd een gesjouw... Maar met deze lifehack wordt het maxi cosi dragen een stuk beter te doen!

Maxi cosi makkelijk dragen

Grote kans dat jij de maxi cosi net als bijna alle moeders altijd verkeerd hebt gedragen. Hang jij 'm ook altijd ongeveer zo aan je arm?

Dat is dus niet goed. Niet alleen sterft de binnenkant van je elleboog en onderarm langzaam af, wanneer je loopt wiebelt de maxi cosi alle kanten op aan je heup. Sorry voor al het geschud baby... Als je de maxi cosi een stuk steviger wil dragen, houd je hem vast zoals op onderstaande foto te zien is.

Stevige greep

Op deze manier ondersteunt je hand de knop onderaan de draaghendel, waardoor je een veel stevigere greep hebt. Er wordt minder druk op je arm uitgeoefend en de maxi cosi zal minder slingeren tijdens het lopen. Nog even een close up! 

Probeer het maar eens zelf en je zult zien dat het écht verschil maakt! 

PS: we hebben het over maxi cosi dragen, maar we bedoelen natuurlijk alle autostoeltjes van alle merken - niet alleen van Maxi-Cosi zelf!

Rosanne Buitendijk

Door

19 juli 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.