MiniMe Loves: 11 originele commodes babykamer

MiniMe Loves: 11 originele commodes babykamer

Naast praktisch zijn deze commodes ook nog eens superstylish. Je kindje op een van deze toffe commodes verschonen is voortaan een feestje!

Een commode is natuurlijk heel praktisch om je kindje te kunnen verschonen. Je hebt ze tegenwoordig in zoveel verschillende soorten en maten. Keuze genoeg, of misschien te veel? Want moet je nou een extra grote of kleine commode, een commode op wielen of een wandcommode? Wij geven je wat informatie en inspiratie, en zetten een aantal echt toffe commodes op een rij!

Vintage commode

Een vintage commode is vaak een eyecatcher in een babykamer. Het creëert een beetje een nostalgisch gevoel. Je kunt hem natuurlijk ook combineren met een frisse of hippe kleur waardoor die nog toffer wordt!

Rechts: De blauwe Vintage commode shop je bij Cozykidz.nl
Links: De zachtblauwe commode shop je bij Droomkamertje.nl

Kleine commode

Less is more! Misschien wil je helemaal geen groot gevaarte in je babykamer. Je hoeft hem er alleen op te verschonen en verder moet die niet in de weg staan. Een iets kleinere commode is nét zo handig en kan ook echt wel stylish zijn!

Rechts: Deze commode van Childhome shop je bij Bol.com
Links: De Linea commode shop je bij Cozykidz.nl

Commode op wielen

Een commode op wielen, hoezo dat dan? Dit is ideaal voor iemand die er bijvoorbeeld erg van houdt om de inrichting zo nu en dan te veranderen.  Of gewoon praktisch om eronder schoon te maken. Hoe dan ook, een commode op wielen is anders en gemakkelijk!

Rechts: De commode van XO-inmyroom shop je bij Tomenlilly.nl
Links: De witte commode shop je bij Petiteamelie.nl

Wandcommode

Heb je weinig plaats in de babykamer? Of je wilt gewoon niet dat de commode in de weg staat wanneer je hem niet gebruikt. Een wandcommode biedt uitkomst, en ziet er nog mooi uit ook! Met een ingebouwd kastje kun je ook makkelijk je verzorgingsspulletjes opbergen. Handig!

Deze wandcommode van Charlie Crane shop je bij Tomenlilly.nl

Vrolijke commodes

Van deze commodes wordt je gewoon vrolijk als je er naar kijkt! Erg leuk voor een babykamer met witte of lichte muren met weinig poespas. Ze springen er echt uit en zijn lekker origineel!

Rechts: De commode van Nobodinoz shop je bij Tomenlilly.nl
Links: De turquoise commode shop je bij Ukkepukmeubels.nl

Deze commode van Camilla Collection shop je bij Bol.com

Deze commode van Coming Kids shop je o.a. bij Sterre-en-tijl.nl

Heb jij een toffe commode gezien? Laat in een reactie weten welke jij gaat shoppen!

Gabriëlle  Wuister

Door

07 april 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.