Hotspot Amsterdam: Sticky Fingers

Bij het Vondelpark in Amsterdam vind je deze superleuke en fotogenieke hotspot. Bij Sticky Fingers snoep je van prachtige en héérlijke zoete baksels.

Het kan niet anders dan dat je al eens wat van deze hotspot voorbij hebt zien komen, want Sticky Fingers is ontzettend Instagramproof. Ik bedoel, die roze tegeltjesmuur achter de toonbar is toch echt te gek?! (Ik heb gelijk spijt dat we de ouderwetse roze tegels uit onze badkamer in #projectnieuwhuis hebben gesloopt.) Anyway, ik was laatst in Amsterdam voor een afspraak en deed een koffietje bij Sticky Fingers. Echt een aanrader!  

Superlekkere zoete bites

Alles wat op de kaart staat is om je vingers bij af te likken. De mooiste en lekkerste taartjes, koeken, muffins en nog veel meer bites staan te shinen in de vitrine. Kiezen is echt heel lastig. Ben je binnenkort in de buurt of ga je een dagje Amsterdam doen, dan zou ik dit zaakje zeker even opzoeken. 

Locatie

Het zit dus vlakbij het Vondelpark, een beetje aan de achterkant zeg maar. Op de kruising met de Overtoom en de Amstelveenseweg. (Adres: Amstelveenseweg 3, Amsterdam)

Meer hotspots zien? Hier vind je nog meer leuke kidsproof adresjes

Sarah Glasbergen

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.