Trots op je lichaam na zwangerschap

Trots op je lichaam na zwangerschap

Wees als moeder trots op je lichaam! Sommige moeders vinden hun lichaam na de zwangerschap tegenvallen. Maar waarom eigenlijk?

Je baby op de wereld zetten doe je niet zomaar. Slapeloze nachten, eetbuien of andere gekke kwaaltjes zijn vaak een onderdeel van je zwangerschap, maar de veranderingen die je lichaam doormaakt zijn het grootst. Wees trots op je lichaam na zwangerschap.

Wees trots!

Je bent nu moeder. Dat alleen al is prachtig om te zeggen. Jij hebt een wonder op de wereld gezet en daar mag je best trots op zijn! Geef jezelf (en lichaam) de tijd om te herstellen en hou ondertussen van jezelf! Deze video levert het bewijs dat moeders mooi zijn, in alle soorten en maten. De foto's in de video zijn gemaakt door Ashlee Wells Jackson, een fotografe (zelf ook moeder) die wil dat meer vrouwen zichzelf mooi vinden na de zwangerschap. Zoals ze zelf aangeeft op haar website:

'Het moederschap is heilig en moet worden gevierd. Dit project bestaat omdat vrouwen en mannen en de maatschappij dit nodig heeft. Omdat onze zoons en dochters meer verdienen. Omdat wij meer verdienen. Omdat we prachtig zijn - striae, strepen, littekens en al.'

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.