12x Toffe last minute kerstcadeaus voor je partner

12x Toffe last minute kerstcadeaus voor je partner

Oeps, vergeet je bijna een kerstcadeau voor je lover te kopen? Geen zorgen, hier een aantal toffe last minute kerstcadeaus voor je partner!

Ah stress, je bent een week verwijderd van kerst en je hebt nog geen cadeautje voor je lief. Het is ook zó lastig om nog een leuk cadeautje te bedenken. Je bent allang blij dat je iets voor je kids hebt gevonden. Don't worry, hier 12 toffe last minute kerstcadeaus voor je partner die binnen een paar dagen bij jou onder de kerstboom liggen! 

de keukenheld

Of je partner een keukenprins is of niet, deze kookboeken zullen vast in de smaak vallen! Want welke man wil er nu niet een BBQ-kookboek of bierkookboek? Met deze cadeaus zit je zeker safe. En wie weet slaat hij nu wel spontaan aan het koken...

wereldreiziger

Reis je graag met je gezin? Geef dan zo'n toffe Scratch map cadeau. Kras elke bestemming waar jullie zijn geweest af en je hebt een overzicht van wat jullie  van de wereld hebben gezien. Dat maakt het ook makkelijk om de volgende bestemming uit te kiezen! ;)

Workaholic

Als je partner altijd on the go is en super busy met werk, zijn praktische cadeautjes zoals een leuke thermosbeker of een powerbank waarmee je overal je smartphone of andere elektronische gadgets mee oplaad vast welkom! Een mooi notitieboekje of portemonnee zijn ook leuke cadeautjes voor een echte carriéretijger.

MANNEN VERZORGING

Mannen en verzorging is een niet veel voorkomende combinatie. Maar ook als man mag je je huid en lichaam best een beetje verzorgen, zeker in de winter. Breng deze subtiele hint over door hem een paar fijne gezichts- of lichaamsverzorging producten te geven. Dat wordt lekker smeren!

DRANKJES LIEFHEBBER

Houdt jouw lover wel van een drankje zo nu en dan? Dan is een set whiskeyglazen of toffe bierglazen een heel leuk én praktisch cadeautje. Als je thuis al een hele verzameling drank hebt, is een flessenrek om alles mooi in te zetten ook een goed idee!

when in doubt...

Als je er echt niet uit komt, kun je natuurlijk altijd gaan voor een lekker parfum, een mooi overhemd, warme handschoenen of een paar toffe sokken van HappySocks. Het is dan misschien geen onwijs origineel en persoonlijk cadeau, maar uiteindelijk is je partner er absoluut blij mee. It's the thought that counts!

Wat is voor jou een echte cadeau topper? Wij zijn heel benieuwd, let us know!

Sanne 't Hooft

Door

20 december 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.