Een dagje Rotterdam met Sarah

Een dagje Rotterdam met Sarah

Aangezien ik woon en werk in Rotterdam, werd het wel eens tijd voor een post over mijn favoriete adresjes in de stad.

Ik houd zó van wonen in de stad! Voorlopig gaan we hier niet meer weg, aangezien we pas een huis hebben gekocht in een leuke wijk van Rotterdam. Komende jaren kan ik dus lekker mijn bloemen blijven halen op de markt, koffie drinken in mijn favoriete zaakjes en cadeaus kopen bij leuke winkels. Heerlijk hoor, om alles zo binnen handbereik te hebben. Dagje Rotterdam in de planning? Ik deel mijn favoriete adresjes graag met je. 

Verse bloemen van de markt

Vaste prik: de markt voor verse bloemen. Ik ga altijd naar de grote markt op de Blaak, die er elke dinsdag en zaterdag staat. Ik haal sowieso áltijd bloemen, fruit voor lekkere smoothies en soms een visje bij de visboer. In deze kinderwagen, de Stokke Trailz, past lekker veel onderin de boodschappenmand. Super handig!

Pop up Concept stores

Leuke adresjes: vlakbij ons kantoor aan de Coolsingel zitten een paar leuke pop-up stores. Ik vind het heerlijk om hier even rond te kijken want ze hebben er altijd hele gave dingen die je niet zo snel ergens anders vindt.

Lost & Found Popup Store

Ik zag bij de Lost & Found Popup Store dit keer mooie, hele grote losse Monstera bladeren. Leuk voor in een grote vaas. Je kunt er lunchen en er is ook een hoekje met baby musthaves zoals leuke bedrukte rompertjes en t-shirtjes, daar moesten we natuurlijk een kijkje nemen voor het kindje van mijn vriendin!

Sofa Company

Een paar deuren verder zit sinds kort een pop up shop van Sofa Company, waar ik goed kan slagen voor ons interieur in ons nieuwe huis!

Inconcept

Weer een deur verder stap je binnen bij Inconcept, een creatieve conceptstore waar je leuke hebbedingetjes vindt. Aanrader! 

Leuke winkels voor baby's en kinderen

Ik hoor vaak dat mensen het nog wel eens zoeken vinden naar leuke baby- en kinderwinkels in Rotterdam. Er zijn er ook geen honderden én degene die er zijn, zitten niet altijd bij elkaar om de hoek. Ik heb er een paar voor je. Bon Bon on the Block en Klein Beginnen zijn er twee die toevallig wel bij elkaar om de hoek zitten. De Kleine Kapitein is een heel leuke speelgoed- en boekenwinkel. Vlakbij de Markthal! Dan kun je ook zeker nog een kijkje nemen bij KEET. Als ik verhuisd ben, woon ik heel dicht bij Pomme de Jus, wat best gevaarlijk is voor mijn portemonnee...

Tijd voor Koffie (to go)

Ik haal als ik mij wat minder fit voel, graag een gezond sapje of gembershotje bij de lieve dames van de Smoothie Company op het Binnenwegplein. Maar je kunt er ook een heerlijke koffie to go halen! Als ik meer tijd hebt, vind ik het heerlijk om te zitten bij Parqiet in het Euromastpark waar de sfeer heerlijk knus en warm is. En als je eenmaal zit bij Thuisch in Kralingen, wil je niet meer weg. Het is daar zo relaxed: Maud kan gewoon heerlijk rondhuppelen terwijl wij borrelen. 


De stad in met een Stokke Trailz kinderwagen

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Stokke. Zoals je ziet is het een prachtige wagen die heel handig en wendbaar is in de stad, maar je kunt ook kiezen voor all terrain wielen met nog meer vering zodat je er bijvoorbeeld in het bos ook goed mee uit de voeten kunt. Wat ik echt wel een plus vind, is dat de kap een stuk ventilatiestof heeft die je open of dicht kunt ritsen. Zo voorkom je dat het 's zomers een halve sauna wordt onder die kap. Je kunt ook bijna alles aan deze kinderwagen zo aanpassen dat 'ie jou helemaal 'past'. De wieg of stoel kun je op verschillende hoogtes zetten en ook de duwstang kun je in hoogte aanpassen. I like!

Wist je dat Stokke zijn eerste shop-in-shop heeft geopend? Je moet ervoor naar Heerlen, daar vind je deze shop in de Babypark. Alle Stokke items bij elkaar, handig kijken en vergelijken!

Sarah Glasbergen

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.