Gespot: cute kerstoutfits van het merk Morley

Gespot: cute kerstoutfits van het merk Morley

Wij spotten deze week het merk Morley op de website van Little Fashion Addicts en we zagen outfits die super leuk zijn voor kerst!

Vind jij het ook zo leuk om outfits te shoppen voor je minime's? Goed nieuws, met kerst in aantocht mag je weer op pad voor een leuk kerstoutfitje, yay! Wij spotten laatst het kinderkleding merk Morley bij Little Fashion Addicts en een aantal items die we zagen vonden we zó tof voor kerst. Die moesten we gewoon met jullie delen!

classy outfits van Morley

Het Belgische kledingmerk Morley is in 2010 opgericht. De collectie bestaat uit relatief simpele items, maar ze hebben allemaal een classy, sophisticated uitstraling. Een jurkje in een simpel model krijgt een super mooi printje of glittertje. Gooi daar nog eens een toffe kleur bij en hele mooie stoffen, en je hebt de Morley collectie! I mean, dat glitterjurkje wil je toch meteen in je winkelmandje gooien?

Er hangt wel een redelijk prijskaartje aan deze items, maar je krijgt dan wel onwijs mooie outfits die voor zowel een casual als feestelijke gelegenheid perfect zijn. Ook is alles hartstikke goed te combineren met bijvoorbeeld een vestje of maillot van de H&M en Zara. Zo kun je lekker mixen and matchen!

Kleurige kerstoutfit Morley

In de herfst winter collectie van Morley zitten ook hele mooi kleurrijke jurkjes met toffe printjes. Deze jurkjes zijn hartstikke leuk voor een feestelijke gelegenheid zoals kerst, maar voor school zijn deze outfits natuurlijk ook super cute. Wij zijn fan van het roze jurkje met vestje, mooie combinatie van stylish en comfy!

Matchy kerstoutfits morley

Wil je de outfit van je zoon en dochter op elkaar afstemmen? Je hoeft echt niet alle items precies hetzelfde te kopen in een jongens en meisjes variant. Door een blousje in hetzelfde patroontje als een jurkje te nemen, matchen de outfits al super leuk bij elkaar.

Door kleuren te kiezen die in het kleurpallet dicht bij elkaar liggen, zoals hier roze en roodachtig, heb je weer een matching detail zonder een complete kopie van elkaar te zijn. We love deze matchy outfit!

 

De website van Little Fashion Addicts heeft nog heel veel andere leuke merkjes, tof speelgoed en leuke kamer accessoires. Een onwijs leuke en handige website om even te bekijken met de feestdagen in het vooruitzicht!
Sanne 't Hooft

Door

05 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.