10 leuke Sinterklaas cadeaus voor je lover

10 leuke Sinterklaas cadeaus voor je lover

Je partner mag je natuurlijk niet vergeten met Sinterklaas. Hier 10 toffe cadeautjes voor je lover!

Onze besties van ThePerfectWedding hebben laatst een artikel met 10 leuke Sinterklaascadeautjes voor je lover gemaakt. Onwijs handig, want soms weet je het écht even niet meer. Het is al moeilijk zat om voor je kinderen leuke cadeautjes te bedenken en dan moet je voor je partner ook nog iets verzinnen, lastig! En om je lover nou met lege handen te laten zitten op 5 december, tsja, dat is ook zo sneu. Dus daarom hier 10 cadeautips voor je lover waar hij écht blij mee gaat zijn.

LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG

Eten is altijd goed en voor de meeste mannen geldt nog steeds: liefde gaat door de maag. Ik snap dat je het niet heel leuk vindt om weer een chocoladeletter of een zak pepernoten te geven. Met Sinterklaas hoef je echt niet bij de klassieke lekkernijen te blijven. Wat dacht je van een plak chocolade met hamer? Of een kaasmaakset voor cheeselovers. Enne, jij kan lekker meesnoepen met dit cadeautje. Win-win situatie! 

TOILETTAS

Je partner heeft misschien geen bakjes en tasjes vol make-up items, maar ze hebben vast wel andere verzorgingsproducten die netjes opgeborgen kunnen (en moeten!) worden. Die plastic toilettas is wel praktisch, maar niet erg mooi... Deze leren toilettas is een heel ander verhaal, super tof en stoer. Je kunt er ook nog een persoonlijke boodschap in laten graveren, awesome!

cozy dagen

Met dit koude weer is het heerlijk om af en toe lekker met het gezin op de bank te ploffen en niets te doen. Kaarsjes aan, filmpje aanzetten, een glas wijn erbij, perfect!  Deze matching Mr. en Mrs. badjassen zijn ideaal voor deze luie dagen. 

houten horloge

Horloges zijn altijd goed. Het is chique én zo komt hij niet te laat. Wat ook heel tof is aan dit houten horloge is dat je er een tekst in kan laten graveren. Een super mooi en persoonlijk cadeautje!

cadeau's voor binnen vermaak

Buiten begint het weer koud te worden, dus geef een cadeautje waarbij jullie je binnen kunnen vermaken. Geef je lover een leuk kaart- of bordspel dat met zijn mooie looks gerust een prominente plek in huis  mag krijgen, of een kookboek. Is jouw lover niet zo'n keukenprins? Een bier kookboek kan hier vast wel verandering in brengen. Mannen, eten en bier, tsja, dat is een match made in heaven

 

praktische cadeau's

Heb je gewoon geen tijd om webshops en winkels af te zoeken naar een creatief cadeautje? Er is ook niets mis met een functioneel cadeau. Winteraccessoires, geurtjes en verzorgingsproducten zijn altijd goed! Bijvoorbeeld een scheergeschenkset of een lekker, winterse parfum. Jij bent vast ook blij als je lover heerlijk ruikt. ;)

Weet jij al wat je je partner geeft voor Sinterklaas? Deel jouw cadeautips met de momsquad zodat we er samen een heerlijk avondje van kunnen maken! ;) 

Sanne 't Hooft

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.