Zo ziet mijn meest knusse weekend van het jaar er uit

Zo ziet mijn meest knusse weekend van het jaar er uit

Ik houd van deze tijd van het jaar. Vroeg donker, kaarsjes aan en lekker thuis chillen. Ik trek mijn meest relaxte kleren aan en als Maud slaapt geniet ik van me-time. Kijk je mee?

Ooh wat vind ik dit een heerlijke tijd van het jaar. Dat het eerder donker wordt vind ik echt geen probleem. Het is gewoon gezellig! Kaarsjes aan, gordijnen dicht. Je kent het wel. Ach misschien heb ik de film The Holiday wat te vaak gezien.. Ons huis is nog niet kerst-ready (nog heel even wachten!) maar ik heb bijna geen geduld meer. Dus begon ik maar met andere aankleding, namelijk die van mijzelf! Want bij dit idylische plaatje hoort een fijne, cosy outfit! 

Het Eerste wat ik doen is een relaxte outfit pakken

Ik kan er naar uitkijken om na een dag werken mezelf in een relaxoutfit te hijsen. Als ik binnen kom is dit het eerste wat ik doe: een relaxte broek en trui op te zoeken. In het weekend ben ik ook meestal niet super opgedost. Of het nu om een easy going zaterdagmiddag gaat of als er vrienden een pizza komen eten, een outfit moet gewoon lekker zitten.

Een lekker december weekend

Dit weekend slaan we het klussen in ons nieuwe huis een keertje over. Even chillen! Lekker Netflixen, Sinterklaas vieren én verjaardagscadeautjes uitpakken. Ook ga ik mijzelf nog even uitdagen met het schrijven van wat Sint gedichten. (Goed, ik geef eerlijk toe dat ik er daarvoor eerst een wijntje in gooi, want dat helpt toch met het schrijven van die ellendige dingen!)  

FAVORIETE ITEMS

Dit vest en witte trui is nu al één van mijn favo items! Ik heb het namelijk altijd koud, maar hierin blijf ik nog een beetje gezellig warm. De schattige sokken zijn ook zacht van binnen. Meteen handig om op te hangen voor de kerst, want er kan met mijn maat 42 aardig wat in. Ik heb als koukleum natuurlijk ook een fijn plaidje en overheelijke chocomelk bij de hand! 

Relaxte outfit shoppen

Benieuwd waar ik deze outfit shopte? Je vindt de adresjes hieronder! 

Nog meer fijne items vond ik bij onder meer bij WE. Welke uit dit rijtje is jouw favoriet?    

Sarah Glasbergen

Door

02 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.