Hotspot: Het 100% mama event

Hotspot: Het 100% mama event

Geef jezelf maar even een shopverbod tot het weekend van 12 en 13 november, want dan kun je serieus te werk gaan tijdens het toffe én kidproof 100% mama event.

Blok je agenda maar: op 12 en 13 november vindt in hartje Rotterdam het 100% mama event plaats. Als je de Swan Market leuk vindt, vind je dit zeker weten ook awesome. Een evenement dat zich helemaal richt op hippe mama's met alleen maar toffe merken, hóe cool! 

100% mama event

Het 100% mama event is perfect voor de moms en moms to be die gek zijn op shoppen voor hun minime's en die het leuk vinden om hun kleintjes er heel tof bij te laten lopen. Het mama event is een leuke, inspirerende plek om leuke items te kopen, gezellig bij te kletsen met fellow moms en ideeën op te doen voor de kinderkamer.

Op dit event staan alleen de meest gave, hippe merken zoals CarlijnQ, Frankey's Playground, Little Indians, Maed for Mini, Tough Cookie, Snoozebaby, SuzyB en we kunnen nog wel even doorgaan. Het kan dus niet anders dat jij met volle tassen (en een lege bankrekening, sorry) naar huis gaat.

Naast deze toffe merken zijn ook leuke, unieke webshops zoals Mevrouw Schaap en So Lovable vertegenwoordigd. Extra gevaarlijk, want zie naast al die leuke outfitjes ook de it-musthaves voor de kinderkamer maar eens te weerstaan...  

kidproof event

Een 100% mama event is natuurlijk niet 100% mama als er voor je kids niets te doen is. Bij het 100% mama event zijn kinderen van harte welkom, dit maakt het juist alleen maar leuker! Voor kids tot 10 jaar is er genoeg bij de speciaal ingerichte hoek van La NouNou waar ze vermaakt worden. Lang leve kidproof events! 

Wil je even lekker rustig shoppen zonder je kind aan je arm of been? La NouNou verzorgt ook de opvang tijdens het 100% mama event!

Social break out sessies

Stiekem willen we toch allemaal zo'n prachtige Instagramfeed met alleen maar mooie foto's? Naast shoppen kun je tijdens het 100% mama event ook Social Break Out Sessies volgen op het gebied van social media. Tijdens deze sessies krijg je de ins & outs te horen over fotografie en Instagram van succesvolle moms op dit gebied. Achteraf heb jij alle benodigdheden om zelf een Instagram ster te worden.

Tickets 100% mama event

Het 100% mama event vindt plaats op 12 en 13 november van 10:00 tot 17:00 in het WTC in Rotterdam. Op de website van het mama event kun je je tickets kopen en meer informatie vinden. Omdat we zoveel leuke reacties van jullie hebben ontvangen over dit event hebben we nog iets tofs geregeld: met de kortingscode 'happyshopping' bestel je tickets voor €5,- in plaats van €7,50. YAY!

Ben jij te vinden op het mama event? Laat het ons weten!

Sanne 't Hooft

Door

02 november 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.