Gespot! Easy te monteren Lemodi kindermeubels

Gespot! Easy te monteren Lemodi kindermeubels

De kindermeubels van het nieuwe Nederlandse merk Lemodi hebben een hip en modern design. Behalve dat ze er awesome uit zien, zijn de meubels ook nog eens onwijs makkelijk te monteren. Toch?

Sarah en ik zitten toevallig allebei midden in een verhuizing. Allebei nemen we het inrichten van de kinderkamer heel serieus dus je kunt wel raden dat we heel enthousiast waren toen we een tof nieuw Nederlands merk ontdekten: Lemodi. We love it! De kindermeubels van Lemodi hebben een hip en modern design, zijn súper makkelijk in elkaar te zetten en je kunt de meubels makkelijk ombouwen, bijvoorbeeld van bankje naar bureau.    

Duurzame kindermeubels

Doordat je steeds met losse elementen de meubels kunt uitbreiden, kun je eindeloos variëren en groeit Lemodi mee met je kind. Dat geeft het een heel duurzaam karakter, en dan zijn de elementen ook nog met extra aandacht ontworpen (geen scherpe hoeken waar je je lelijk aan kunt stoten) en vrij van schadelijke stoffen geproduceerd. Dat is toch ultiem kindvriendelijk?

Test: echt makkelijk te monteren?

De kindermeubels van Lemodi zijn súper makkelijk in elkaar te zetten, beloofden de Nederlandse makers ons. Super tof, dat zouden wij dus wel even testen. We ontvingen het bankje en hup, in elkaar. 

Zo werkt het ook ongeveer wel. Toch een tip namens ons: 

niet té snel willen zijn waardoor je een plankje verkeerd om doet

Dan zit het meubel namelijk eh, best wel muurvast, zeker als je nog een beetje doorduwt omdat je overtuigt bent dat je het goed doet. Het logo moet aan de buitenkant. Doen wij in elk geval niet meer fout.

Tot zover het handigheidje die je moet weten. Het is namelijk écht super eenvoudig om het Lemodi meubel in elkaar te zetten. Eén minuutje van je tijd en wat kippenkracht is al voldoende. Zet vervelende Ikea bouwpakketten maar uit je hoofd. Geen schroefjes of boutjes, slechts een paar planken die makkelijk in elkaar schuiven.  

 

 

Meubel makkelijk ombouwen 

Onze favorieten: het leesbankje en de picknicktafel. Je kunt de meubels met wat extra elementen namelijk heel easy ombouwen tot een nieuw meubel. Zo maak je van het bankje bijvoorbeeld een bureau of picknicktafel. Style het met wat leuke kussentjes, een zacht plaid en je hebt toch een meubel waar je nooit genoeg van krijgt? 

(En krijg je er per ongeluk toch genoeg van, dan haal je hem uit elkaar en hoef je alleen een paar planken achterin een kast te zetten voor het geval je spijt krijgt. Spullen die nooit in de weg staan, daar houden we nou van!) 

Verschillende kleuren en designs

Op de website van Lemodi vind je alle mogelijke kleuren en varianten. Er is nu een lijn uit bestaande uit vier meubels (bankje, bureau, picknicktafel en wiegje) maar er is ons beloofd dat er in de toekomst zeker nog meer ontwerpen volgen. 

Zien hoe makkelijk het nu echt is? We maakten deze korte video! 

Rosanne Buitendijk

Door

11 oktober 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.