Donutwalls op kinderfeestjes en babyshowers - wow!

De donutwall is een overheerlijke trend uit Amerika. Yummie, mooi en een hit op elk feestje: hierna ga jij ook een donutwall willen.

Overgewaaid vanuit Amerika: de donutwall! Letterlijk een muur vol met donuts. Supermakkelijk zelf in elkaar te timmeren, want je hebt er alleen een grote plaat voor nodig, bijvoorbeeld in hout, en staafjes om de donuts aan te hangen.

Donutwall voor kinderen

De donutwall is begonnen als een trend voor huwelijksfeesten, maar ik zie het ook wel werken voor babyshowers, gender reveal party's (met roze en blauwe donuts) en kinderverjaardagen. Want hoe tof is dit, zo'n vrolijke muur vol met lekkers? En het ziet er ook nog eens te gek uit!

Ik zou trouwens liegen als ik zei dat ik dit alleen te gek vond voor kids, want zelf word ik er ook echt extreem hebberig van. Maak je je zorgen over de hoeveelheid suiker? Een donut is qua kcal te vergelijken met een stuk appeltaart of slagroomtaart, of een dikke plak cake. Dus daarvoor hoef je het niet te laten!  

Ik zette de tofste inspiratie voor je op een rijtje. Opgelet: je krijgt er wel extreme trek van. Bekijken op eigen risico...

 

Een foto die door sweets_withlove is geplaatst op

 

Een foto die door sweets_withlove is geplaatst op

Word jij hier ook zo blij van?

Marianne Nykjaer

Door

13 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.