Witte sneakers: 5 mommy musthaves

Witte sneakers: 5 mommy musthaves

Witte sneakers zijn onmisbaar in je garderobe. Deze vijf exemplaren vinden wij onwijs vet!

Witte sneakers, the little black dress onder schoenen. Essentieel in je garderobe en overal mee te combineren. Draag ze onder een jurkje voor een stoere, nonchalante touch, of style ze met een ripped jeans en een gave trui voor een meer edgy look. Ze zijn makkelijk, modieus en bovenal: comfortabel. 

vijf fantastische witte sneakers

Onze conclusie: elke mom zou een paar witte sneakers in de kast moeten hebben. Wij hebben de 5 gaafste witte sneakers op een rijtje gezet voor je. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Deze Pieces sneaker is heel simpel, maar toch elegant. De perfecte basic sneaker die bij elke outfit past!

De beroemde Stan Smith schoen van Adidas. Een onwijs comfortabele en toch modieuze schoen. De populaire witte sneaker van dit merk is te verkrijgen met verschillende leuke motiefjes en kleuren. De perfecte sneaker om je outfit te pimpen!

Nike kan in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. De Nike Sportswear AIR MAX THEA is een sneaker met een stoer tintje. De stevige zool zorgt ervoor dat deze sneaker ook perfect te gebruiken is voor hardlopen. Hip en sportief, de ideale witte sneaker voor de fit mom!

Deze SPM SANTANDER sneaker vinden wij erg stijlvol. Het slangachtige printje op de schoen en het zilveren ritsje geeft deze sneaker een luxe uitstraling. Perfect om een basic look een fashionable touch te geven!

Ook Calvin Klein heeft een paar classic witte sneakers in de collectie. Het logo en de zwarte rand geven deze casual sneaker toch nét iets extra’s. De ideale, klassieke witte sneaker met mooie details!

 Bang dat ze snel vies worden? Met dit simpele trucje maak je je witte schoenen weer wit!

 

Sanne 't Hooft

Door

13 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.