Het boek van Jet - MiniMe loves

Het boek van Jet - MiniMe loves

Het boek van Jet is echt een leuk boek als je gezond wil leven, maar toch ook af en toe wil genieten van je favoriete wijntje. Het moet wel leuk blijven toch?!

Het boek van Jet ligt nieuw op mijn bureau. Ik ben de laatste tijd steeds meer op de gezonde tour. Niet om af te vallen, maar gewoon om nog gezonder te leven en me fitter te voelen. Net zoals heel de wereld ben ik erg druk en ik geloof dat je met juiste voeding wel het een en ander kan compenseren.

 

Boek van JET

Jet is een leuke health chick die niet al te streng is en dat vind ik uber fijn aan dit boek. Zij houdt van een gezonde levensstijl, maar drinkt ook nog een wijntje. Dat heb je als mom op zijn tijd wel nodig, toch? Ik was op zoek naar een boek waarbij ik niet eindeloos op zondag voor de rest van de week maaltijden sta te preppen of avonden achtereen moet sporten. Misschien zijn er een paar powermoms onder ons die dat wel allemaal voor elkaar krijgen, maar ik red het niet en heb daar ook niet zoveel zin in!

Prachtig en praktisch

In het boek staan leuke en makkelijke recepten en fijne sporttips. En het ziet er prachtig uit met aansprekende foto's, leuke quotes ('troost mag best een taartje zijn', helemaal mee eens!)  en frisse opmaak. Ik zeg aanrader!

Je koopt dit leuke boek voor € 17,50 of €7,99 (ebook) bij Bol.com

Sarah Glasbergen

Door

31 augustus 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.