Pasgeboren tweeling wil elkaar niet loslaten

Pasgeboren tweeling wil elkaar niet loslaten

Deze tweeling denkt door 'Baby Spa' nog in de baarmoeder te zijn. Je ziet in dit prachtige filmpje hoe ze in de buik van hun moeder hebben geleefd. Heel lief!

Dit filmpje is te mooi om niet te delen. Na de geboorte bootst de verloskundige de baarmoeder na. Je ziet hoe mooi de tweeling op elkaar is ingespeeld en dat ze continue aan het knuffelen zijn!

Niet los willen laten

Deze pasgeboren tweeling wil elkaar niet loslaten, te lief! Dit is een mooie manier om te zien hoe de baby's leven in de buik van hun moeder. Deze video is gemaakt door een Franse verpleegster. Dit was net wat de tweeling nodig had zegt ze. Ze probeert op deze manier de baby's een relaxt begin te geven.

Baby Spa

Ze bedacht deze methode nadat ze jaren met pasgeboren baby's had gewerkt en noemt het een 'Baby Spa'. Ze geeft de baby('s) een bad van zo'n 10 a 15 minuten zonder zeep.  Ze masseert de baby('s) dan zachtjes. Toch is deze methode niet bedoeld om thuis uit te proberen waarschuwt ze!   

Redactie MiniMe.nl

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.