Winactie - filmtickets voor Bad Moms

Winactie - filmtickets voor Bad Moms

Win samen met een vriendin tickets voor de film Bad Moms.

Jeej, we hebben weer een supertoffe winactie, want nu maak jij kans om samen met een vriendin naar de hilarische film Bad Moms te gaan. Lees hieronder alles over deze film, en wat jij kan doen om te winnen.

"We have to bring down these perfect moms"

Waarover gaat de film?

Als je dacht dat de mommy-maffia hier in Nederland al erg was, dan ben je nog niet in de States geweest. Daar liggen de eisen voor perfecte moms torenhoog. In deze film zien we wat er gebeurt als moeders hier helemaal klaar mee zijn en gewoon even lekker "bad moms" willen zijn. Bad Moms is de mom-versie van The Hangover, gegarandeerd een avondje niet meer bijkomen van het lachen dus. De trailer is alvast veelbelovend!

Win tickets voor Bad Moms

Wij geven 5 keer 2 tickets weg. That's right, dat lees je goed, jij kan niet alleen een ticket winnen voor deze geweldige film, maar je mag ook iemand meenemen! Wat moet je daarvoor doen?

Opgelet! De film is te zien vanaf 11 augustus. De gewonnen kaartjes kunnen ingezet worden in een bioscoop naar keuze, zolang de film draait. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 1 augustus.

Marianne Nykjaer

Door

22 juli 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.