Hond en baby in hetzelfde outfit op de foto

Hond en baby in hetzelfde outfit op de foto

Deze lieve hond en baby rocken dezelfde outfit. En dat doen ze wel heel goed! Bekijk snel de foto's van dit grappige stel.

Honden en baby's: dat blijkt telkens weer een geweldige combinatie. Deze moeder uit Los Angeles ging aan de slag met haar zoontje en zwartharige huisdier. Jasper (haar zoontje van 10 maanden) en Zoey (7 jaar) laat ze dezelfde outfits dragen. 

Hoe is de fotoserie ontstaan?

Grace vertelde dat ze eigenlijk altijd haar hond wel aankleedde met grappige outfits. Op een dag kwam ze erachter dat het grappige hoedje van haar zoon ook erg leuk stond bij haar hond Zoey. Zo is eigenlijk de fotoserie ontstaan. Daarnaast vond ze het erg belangrijk dant haar zoontje een goede band kreeg met Zoey. Het is een ontzettend leuke manier om ze alletwee te betrekken bij een project.

Combinatie honden en baby's

Ben je fan? Kijk dan ook naar onderstaande items. We hebben het afgelopen jaar nog meer projecten laten zien die zo schattig zijn!

 

 

Redactie MiniMe.nl

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.