Giveaway! Fietszitjes van Yepp voor vóór- en achterop de fiets

Giveaway! Fietszitjes van Yepp voor vóór- en achterop de fiets

Kan jij niet wachten om lekker te gaan fietsen met je kleintje? Of is jouw kind het zitje voorop ontgroeid en wordt het tijd voor een kinderzitje achterop? Dan ga je heel blij worden...

Van Aanbiedingsfiets.nl mogen we namelijk een Yepp Mini kinderzitje met windscherm én Yepp Easyfit kinderzitje voor achterop de fiets weggeven. Dat is nog eens een lekker begin van de zomervakantie!

Wat je moet doen om te winnen

Reageer onder dit bericht of op onze Facebookpagina wat je wilt winnen: het mini zitje voor voorop of de easyfit voor achterop. We vinden het extra tof als je een leuke motivatie achterlaat. Schrijf je vervolgens in voor onze nieuwsbrief op de homepage van MiniMe.nl. In de nieuwsbrief van 18 juli zullen we namelijk de winnaars bekend maken! 

Enne, mocht je ook nog een leuke fiets nodig hebben... dit zijn onze favoriete moederfietsen!

Winnaars

Update 18 juli de winnaars zijn inmiddels bekend! Gefeliciteerd Debbie Hotinga met de Yepp Mini en Maartje Bruijns met de Yepp Easyfit!

Rosanne Buitendijk

Door

20 maart 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.