Alle zorgen opzij - de CliniClowns krijgen het voor elkaar ♥

Alle zorgen opzij - de CliniClowns krijgen het voor elkaar ♥

Omdat álle ouders dolgelukkig worden van een blij kind, willen we graag even jouw aandacht voor CliniClowns. Dit is waarom wij hun werk toejuichen.

Wie wordt er niet vrolijk van de lach van zijn kind? Ik teer er een hele dag op! Kun je nagaan wat een lach doet voor een kindje dat ziek of gehandicapt is. En wat deze lach doet voor hun ouders! Lang leve de CliniClowns.

Gezond en happy

De enige keer dat ik met mijn dochtertje in een ziekenhuis ben geweest, was toen zij geboren werd. En toen mochten we zo weer weg. Maar dat geldt helaas niet voor elke ouder. Er zijn veel te veel kindjes die veel te vaak naar het ziekenhuis moeten.

En terwijl ik me druk maak omdat ik mijn agenda niet meer overzie (want ojee naast mijn werk heb ik ook nog een festival hier en kinderfeestje daar), zijn deze ouders maar met één ding bezig: de gezondheid van hun kindje. 

Elk kindje gelukkig

Het is zó cliché, maar een lach doet je heel even alle ellende vergeten. Wat ons betreft, mogen deze kids en hun ouders zo vaak mogelijk lachen. En even ultiem gelukkig en ontspannen zijn. Daarom juichen we het werk van de CliniClowns toe en gaan we die boodschap deze zomer nog vaker herhalen.

De CliniClowns kunnen doen wat ze doen puur en alleen door giften van particulieren en bedrijven

Je ziet de CliniClowns misschien voor je in ziekenhuizen, maar wist je dat de clowns ook scholen, instellingen en gezinnen thuis opzoeken? Er is zelfs een app waarmee je kunt chatten en facetimen met de clowns. 

Cliniclowns circus

Deze zomer tourt Circus CliniClowns door het land. Yup, een circus! Een hele leuke interactieve voorstelling die speciaal is afgestemd op verstandelijk- en meervoudig gehandicapte kinderen. Dus mocht je deze zomer in de buurt zijn van Deventer, Utrecht, Drachten of Eindhoven, plan dan zeker een bezoekje in.

Het circus heeft in de regio Amsterdam en Rotterdam al voor heel wat lachende en ontspannen gezichten gezorgd! Zo fijn dat deze kids en hun ouders hun zorgen even opzij kunnen zetten. 

Rosanne Buitendijk

Door

26 juli 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.