Gespot - zomers familiefestival Hippieval

Gespot - zomers familiefestival Hippieval

Wie zien we zondag 26 juni op het nieuwe familiefestival Hippieval? Waan je op zonnig Ibiza!

Met nog geen vakantie in het vooruitzicht (slik) kun je je voorstellen dat we heel veel zin hebben in een vrolijk zomers familyproof festival. Hippieval is een nieuw festival dat op zondag 26 juni losbarst bij Vidaa in Bergschenhoek. Man en kids mee, en genieten maar van lekker eten, shoppen, dansen, hoelahoepen en hopelijk net zo'n fijn zonnetje als op Ibiza. 

Net als op Ibiza

Hippieval ademt een en al de relaxte Ibiza sfeer. Dit is dus dé plek waar jij moet zijn wanneer je gek bent op dit vakantieparadijsje. Een hippiemarkt, yoga, wellness en muziek nemen je mee in de Ibiza vibe. 

Familyproof festival

Voor de kids worden er diverse activiteiten georganiseerd en er is zelfs een 'babycare' waar je rustig luiers kunt verschonen of even een flesje kunt geven. Hoe goed geregeld is dat? 

foodtrucks en bars

Er zijn diverse foodtrucks en bars én wanneer je kaartjes in de voorverkoop bestelt, maak je kans op toffe prijzen. Wij zijn zeker van de partij, zien we jou daar ook? 

Win kaartjes voor hippieval

Wij mogen kaartjes weggeven voor een heel gezin om bij dit toffe festival te zijn. Wat moet je doen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat een leuke reactie achter op dit artikel of op onze Facebookpagina en vermeld daarbij ook uit hoeveel personen jouw gezin bestaat. We maken de winnaar op 10 juni bekend!

 

Rosanne Buitendijk

Door

16 juni 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.