GESPOT Grimm's speelgoed bij Roodborstje

GESPOT Grimm's speelgoed bij Roodborstje

Ken jij Grimm's al? Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief en goed voor de ontwikkeling van je kindje. Hebben!

Vanaf nu kun je bij Roodborstje niet alleen de mooiste geboortekaartjes, behang en posters krijgen, maar vind je ook een ruim assortiment van Grimm’s speelgoed. Misschien heb je wel al eens van dit merk gehoord? Bij Grimm's vind je namelijk vrolijk gekleurde puzzels, blokken en rammelaars die er niet alleen leuk uitzien maar ook pedagogisch verantwoord zijn en de ontwikkeling van je kindje stimuleren.

 

Educatief speelgoed voor de ontwikkeling van je kindje

Grimm’s speelgoed is in de eerste plaats educatief speelgoed. Het helpt de motoriek, fantasie en het ruimtelijk inzicht van je kindje te ontwikkelen. Mooi meegenomen, toch?

Duurzaam speelgoed van Grimm's

Maar daarnaast is het ook duurzaam en milieuvriendelijk. Zo wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, vaak hout, en is alle verf uiteraard kindveilig. Ook is bijvoorbeeld de ‘plastic grijns’ die je veelal op poppen ziet, weggelaten. Op het houten speelgoed van Grimm’s is geen vaste gezichtsuitdrukking zichtbaar maar slecht enkele stippen die de mond en ogen aanduiden. Kinderen dienen zo eerder hun fantasie gebruiken én kunnen eenvoudiger hun emoties overbrengen. Je merkt, over alles is nagedacht!

Welke soorten houten speelgoed van Grimm’s zijn er?

Om te beginnen is er van Grimm’s speelgoed het houten babyspeelgoed. Dit is speelgoed voor 1 jarigen en biedt bijvoorbeeld hangers voor boven een wiegje of kinderwagen te hangen. Maar ook rammelaars en grijpringen die je kleintje kan vastpakken. Daarnaast biedt het assortiment aan houten speelgoed van Grimm’s ook kinderspeelgoed, voor 2-jarigen en 3-jarigen. Dit speelgoed helpt bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek.

Superfijn toch om te weten dat je kindje niet alleen leuk aan het spelen is, maar dat het ook nog eens goed is voor hun ontwikkeling?

Grimm's speelgoed bij Roodborstje

Dit bekende speelgoedmerk shop je vanaf nu gewoon lekker vanuit je luie stoel, want het is te koop bij Roodborstje. Hier heb je alvast een voorproefje van hun leuke speelgoed, maar neem zeker eens een kijkje online. Happy shopping!

 

 
 
 

 Meer zien? Kijk snel bij Roodborstje speelgoed.

Marianne Nykjaer

Door

13 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.