De leukste opblaasdieren voor in het zwembad

Weet je nog, die opblaaskrokodil van vroeger? Leuk waren die! Opblaasdieren voor het zwembad hebben een hippe makeover gekregen, want nu vind je ook flamingo's en unicorns. En waar shop je die? Wij zochten het voor je uit.

Opblaasdieren zijn hot! Toen wij klein waren hadden we natuurlijk heel veel plezier aan een opblaasbare haai, krokodil of luchtbed. Nu zijn er nog veel meer opties, zoals opblaasbare flamingo's, zwanen en zelfs unicorns! Maar het houdt niet op bij opblaasbare zwembad dieren, want ook allerlei supergrappige voorwerpen kan je nu supergroot krijgen om mee te floaten in het zwembad. Mogen wij die ananas alsjeblieft?

Opblaasbare dieren voor in het zwembad

Superleuk voor de kinderen (ze bestaan zelfs met babyzitjes), maar als we heel erg eerlijk zijn vinden we ze ook superleuk voor onszelf. En dat maakt het dus het perfecte cadeau. Want je kids zijn helemaal blij, en als zij aan het dutten zijn ga je gewoon zelf aan de haal met die opblaasbare zwaan! Zie je de vakantiefoto's al voor je? Hebben!

Unicorn € 124,90

Flamingo met babyzitje ¢39,95AUD

Flamingo opblaasband (en met zo'n prijsje kan je er ook wel gelijk twee kopen!) € 29,95

Ananas € 63,38 en ijsje €42,25

Witte zwaan €77,46 en watermeloen €63,38

Opblaasbare zwaan met babyzitje ¢39,95 AUD

Drankjeshouder in opblaasbare zwaan €21,95

Roze donut €23,95

Chocolade donut €23,95

Opblaasbare flamingo €79,95

Door

18 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.