WIN! Rituals pakket

Een rituals pakket met bodylotion, bodyscrub en zoveel meer... Hmm, dat zouden we allemaal wel willen. En nu kan jij het winnen!

Ohh, wat een heerlijk Rituals pakket. Dit pakket bevat een shower gel, body scrub, bodycreme en deodorant in de heerlijke geuren witte lotus en groene thee. En we hebben superleuk nieuws, want dit pakket kan jij cadeau doen aan iemand!

 Dit pakket is niet voor jezelf, maar wel voor die ene fantastische vriendin die altijd voor je klaarstaat en je een geweldige moeder vindt... of voor je eigen moeder natuurlijk! Vind je dat iemand het echt verdient om extra in de watten gelegd te worden en dit pakket te winnen? Meedoen is erg makkelijk!

De winnares wordt bekendgemaakt op moederdag.

 

 Waar wacht je nog op? Doe snel mee op instagram en win!

Door

02 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er is al 1 reactie geplaatst

4 jaar geleden

Ik hoop dat ik dit pakket mag winnen, omdat ik nu 2 maanden zonder mijn liefde van mijn leven ben en 35 weken zwanger ben! Dat is heel moeilijk en daarom hoop ik dat ik dit pakketje mag winnen zodat ik lekkere verzorgingsproducten heb om mijn man te ontvangen volgende week!

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.