Gezicht shapen met make-up

Gezicht shapen met make-up

Zo kun je heel makkelijk jouw gezicht shapen met make-up

Ik ben niet volledig thuis in het shapen van je gezicht. Er zijn zoveel tips & tricks. Ik vind het teveel gedoe om me daar helemaal in te verdiepen, maar ik heb wat YouTube filmpjes gekeken en heb de basis onder de knie. Het is super makkelijk om je gezicht net even wat meer uitdrukking te geven. Hieronder leg ik uit hoe je met deze twee producten aan de slag kan. Het is makkelijk, maar een groots effect!

Sleek make-up contouring palette! 

De Sleek face form vind ik een super fijn palette! Er zit een mooie highlighter in en bronzer die niet te heftig is. Ik gebruik een shape kwast van de HEMA Zo ga ik aan de slag:

  1. De donkerste kleur gebruik ik om te shapen. Dit klinkt ingewikkelder dan het is. Op mijn jukbeenderen breng ik dit aan en ik maak zeg maar een euroteken aan elke kant van mijn gezicht. Zie de foto hieronder.
  2. Dan pak ik een andere kwast (blushkwast van de mac) en breng ik de blush aan. Als je lacht dan zie je een rond (bol) gedeelte hier breng ik de blush op aan.
  3. Als laatste pak ik weer de shape kwast van de Hema en breng ik de highlighter aan op het bovenste gedeele van mijn junkbeenderen, precies boven mijn wenkbrauwen en op mijn neus.

Highlight je gezicht met de Touche Éclat

De Yves Saint Laurent Touche Eclat is écht een musthave. Veel vrouwen denken dat het een concealer is (dacht ik eerst ook), maar het is een highlighter. Je kunt in no time een frissere look krijgen. 

De kleur

De Touche Eclat heeft een hele mooie frisse kleur. Zie hieronder de foto:

Hoe aanbrengen:

  • Onder mijn wenkbrauwen
  • In mijn ooghoek
  • Op mijn slaap aan beide kanten
  • Precies op het puntje van mijn jukbeenderen
  • Boven mijn lippen. Precies waar het rood begint te woorden bij de cupidoboog
  • Bij de zijvleugels van mijn neus

Zoals je ziet gebruik ik deze op best veel plekken. Natuurlijk heeft iedereen een andere gezichtsvorm, maar dit staat bij mij heel mooi. Hieronder zie je dat het een mooie glans geeft.

Waar te koop?

Sarah Glasbergen

Door

18 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.