Laat je kind leuk online leren met Squla!

Laat je kind leuk online leren met Squla!

Squla is een leuke manier om te oefenen met schoolvakken, zowel voor kinderen die extra oefening nodig hebben als voor kinderen die goed meekomen op school.

Squla is een online oefenprogramma waarmee je kindje thuis spelenderwijs vakken als rekenen, taal en wereldoriëntatie kan oefenen met leuke spellen, uitdagende quizzen en leerzame oefenvragen. De educatieve oefengames zijn een leuke aanvulling op school.

VAKKEN

Met Squla kan je kindje alle schoolvakken op een leuke manier thuis oefenen, van natuur en techniek tot begrijpend lezen en Engels. Daarnaast biedt Squla ook het vak sociale vaardigheden: SoVa. Dit bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en gaat over samenwerken, samen spelen, gevoelens en digitaal pesten. Lastige onderwerpen worden ondersteund door instructiefilmpjes waarin de stof nog eens helder wordt uitgelegd. Bij Squla maken kinderen vanaf groep 3 ook spelenderwijs kennis met de Cito-vraagstelling.

NIVEAU

Squla is er voor kinderen vanaf groep 1 tot de brugklas. De oefeningen op Squla sluiten aan bij de lesstof van de groep en het niveau van jouw kind. Het is een leuke manier van leren voor zowel kinderen die extra oefening nodig hebben als voor kinderen die goed meekomen op school. Ze worden op een speelse manier uitgedaagd om zelf te leren. Het oefenniveau kan jij als ouder aanpassen. Ouders krijgen een account om mee te kijken met de resultaten, de voortgang te bekijken en ontvangen wekelijks een persoonlijk rapport. 

SPEL

Squla bevat leuke spelelementen. De beloningen tijdens het spelen geven plezier en zelfvertrouwen. Zo worden kinderen beloond met punten en munten, waarmee zij kunnen sparen voor een cadeau uit de Squla-winkel. Dit is een leuke extra beloning. Daarnaast kunnen kinderen alleen of tegen elkaar spelen.

LEUK ONLINE LEREN MET SQULA

Laat je kind nu onbeperkt oefenen en bestel Squla via deze link.

Emma Jongen

Door

17 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.