Winterjassen voor baby's

Winterjassen voor baby's

Bekijk hier winterjassen voor baby's en dreumesen, voor zowel jongens als meisjes, vanaf maat 56 en van lange parka's tot gewatteerde jacks.

Met een goede winterjas houd je kindje het warm tijdens de koude dagen, maar het is natuurlijk ook fijn als de jas er leuk uitziet. Bekijk hieronder onze selectie van mooie jongens- en meisjesjassen van dit seizoen voor baby's.

BABYJASSEN

Hoe leuk zijn de houtje-touwtje winterjassen voor baby's van Nijntje, zowel de meisjesvariant (3) als jongensvariant (6)? Of de babyjasjes van Marc O'polo voor de allerkleinste jongens en meisjes? Bekijk onder de afbeelding waar je deze jasjes kunt bestellen.

  1. Lichtroze katoenen babyjas met zachte voering en streepdessin aan de binnenkant, Marc O’polo, €49,95
  2. Donkerblauwe jas met gestreept boord aan de onderkant, Tumble ’n Dry, €69,95
  3. Donkerblauwe meisjesjas met steekzakjes en zowel een rits als houtje-touwtje sluiting, Nijntje, €35,99
  4. Donkerblauwe katoenen babyjas met zachte voering en streepdessin aan de binnenkant, Marc O’polo, €49,95
  5. Rode jas met grijze mouwen, Levi’s, €79,95
  6. Donkerblauwe jongensjas met zowel een rits als houtje-touwtje sluiting, Nijntje, €35,99

Van donzen gewatteerde jacks tot lange parka's

De volgende jassen starten bij kleine maten, maar de meeste zijn ook beschikbaar in grotere kindermaten. De stoere legergroene jongensparka (5) is ook verkrijgbaar in het donkerblauw, superleuk! Ook tof: een jas die je ook binnenstebuiten kunt dragen (1 en 2), zo heb je eigenlijk twee verschillende jassen in één. Perfect voor degenen die van afwisseling in de kleding houden. Ga je vandaag voor een zwarte jas, of toch zwart met rode stippen?

Bekijk ook onze shopgids met de allerleukste adresjes voor baby- en kinderkleding. Ken je een hippe (web)shop die op dit lijstje ontbreekt? Laat het ons dan vooral weten! 

Ook benieuwd naar winterjassen voor wat grotere kinderen?

Emma Jongen

Door

09 oktober 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.