Winterjassen voor kinderen

Winterjassen voor kinderen

Bekijk hier winterjassen voor kinderen, voor zowel jongens als meisjes, van maat 68 tot 164 en van lange parka's tot gewatteerde jacks.

Met een goede winterjas houd je kindje het warm tijdens de koude dagen, maar het is natuurlijk ook fijn als de jas er leuk uitziet. Bekijk hieronder onze selectie van mooie jongens- en meisjesjassen van dit seizoen voor kinderen.

KINDERJASSEN

De jassen beginnen al vanaf maat 68 en gaan door tot maat 164. De stoere legergroene jongensparka (7) is ook verkrijgbaar in het donkerblauw, superleuk! Of wat dacht je van een reflecterend jack (3)? Veilig voor in het verkeer als het al donker is. Ook tof: een jas die je ook binnenstebuiten kunt dragen (2 en 4), zo heb je eigenlijk twee verschillende jassen in één. Perfect voor degenen die van afwisseling in de kleding houden. Ga je vandaag voor een zwarte jas, of toch zwart met rode stippen?

Emma Jongen

Door

12 oktober 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.