Sabbelzakje voor je baby - niet meer verslikken

Sabbelzakje voor je baby - niet meer verslikken

Grappig, een netje waar je baby aan kan sabbelen. Met dit sabbelzakje kan je baby al veel meer eten zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij of zij zich verslikt.

Meestal krijg ik het Spaans benauwd als mijn kindje zich verslikt. Ik vind dat zo eng! Ze kan het eigenlijk altijd goed zelf oplossen, maar als ik haar een soepstengel geef, verdwijnt deze bijna helemaal in haar mond.

Hap, slik, weg!

Je kijkt net op en hap, alles gaat haar mond in. Niet helemaal de bedoeling. Nuby heeft nu een soort zakje ontworpen waar je een stukje fruit in kunt doen. Hier kan je kindje dan fijn aan sabbelen zonder dat de kans bestaat dat hij of zij zich verslikt. 

Sabbelzakje ideaal?

Zo'n sabbelzakje is ideaal voor tijdens een autorit bijvoorbeeld. De meningen zijn hierover verdeeld. Sommige moeders zweren erbij en vinden het een fijne aanvuling om hun baby's hieraan te laten zuigen. Anderen vinden het niets omdat ze willen dat hun kindje echt voedsel kan kauwen, en dat dan ook zou moeten doen. Wat vind jij?

Je shopt de sabbelzakjes van Nuby bij bol.com voor €7,99

Sarah Glasbergen

Door

11 september 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.