Baby haarbandjes

Baby haarbandjes

Op zoek naar een leuke haarband voor je baby, maar zie je niets anders dan parels en tule? Bekijk hier de hipste en stoerste baby haarbandjes.

Al zin om de haren van je kleine meid in te vlechten maar zijn de haren nog niet lang genoeg? Probeer dan eens een leuk baby haarbandje! 

Haarbanden voor baby's

De ene baby is geboren met een volle bos haar en de ander met een paar sprietjes, maar een haarbandje staat leuk bij elke baby. Daarnaast fleurt het ook de hele outfit op!

Tip: bij Zoofs hebben ze haarbandjes met toffe prints, ook voor kids!

Soorten haarbandjes

Je hebt haarbandjes van plastic, stof en elastiek, maar we raden je zeker aan om een bandje van stof te nemen. Plastic of elastiek gaat snel irriteren en kan hoofdpijn veroorzaken. Een stoffen haarband aan de andere kant kan je zo strak knopen als jij dat wil. 

Alle kleuren, vormen en maten!

De baby haarbandjes zijn verkrijgbaar in webshops als Etsy maar ook gewoon in webshops en babywinkels in Nederland. Hieronder staan een aantal toffe haarbandjes, zit er een leuke voor jou bij?

  1. Haarband zeilbootjes Babybeansandme, Etsy $11
  2. Haarband met ankertjes Babybeansandme, Etsy, $12,99
  3. Haarband sterren Babybeansandme, Etsy, $11,99
  4. Haarband geel mintandarrows, Etsy, $8
  5. Haarband print Babybeansandme, Etsy, $11

Heb je een jongen, dan zijn de beanies voor baby's misschien meer iets voor jou. Neem snel een kijkje!

Marlon Verhoeven

Door

18 september 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.