Look of the week: Food

Look of the week: Food

Dat krijg je met kids die niet makkelijk willen eten, je moet creatief worden! Gelukkig heeft Kirsty daar een paar hele leuke oplossingen voor gevonden, kijk snel verder!

Kinderen die niet willen weten: herkenbaar? Je weet vaak nog niet eens waarom of je krijgt zo'n idiote reden als 'Ik wil dit niet want dit eten is geel en ik vind geel niet mooi'. Euh... wat doe je dan? Kijk mee met de Food-look of the week van Kirsty en maak van het eten een feestje!

Kirsty had de perfecte oplossing voor het eet-probleem: we maken het eten gewoon ontzettend leuk! En dan heb je met een mooie aankleding de helft al gewonnen. Wat dacht je van de superlieve pandakom met bijpassende mok? Een leuk vormpje in het eten doet het ook altijd goed. Enne... zoals Kirsty laat zien kan je van het eten zelf ook hele mooie kunstwerkjes maken! De shoplocaties voor de items staan hieronder.

  1. OMY Table set to colour in, Smallable, € 13,11.
  2. Gipsen roze domoor beker, Fonq, € 12,50. 
  3. Hello Kitty pasta, babyonline, HK 30,00.
  4. Donna Wilson Sun Plate, Pearls and Swines, € 29,50.
  5. Panda stacking set, orangemayonnaise, €39,95.
  6. Bestek Toddler blauw, Bonbonontheblock, € 24,95. 
  7. Lunch punch Animal Shape Sandwich Cutters, Amazon, $14,50.
Kirsty Nagel

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.