Gespot! Miracle 360° Cup van Munchkin: dé antilek-beker

Gespot! Miracle 360° Cup van Munchkin: dé antilek-beker

De Miracle 360° Cup van Munchkin is dé oplossing voor de overgang van flesje naar drinkbeker. MiniMe’s Marieke tipt deze super handige antilek-beker!

De overgang van flesje naar drinkbeker is voor de meeste kinderen erg lastig. Vaak is een tuitbeker een tussenstap voor er een echte beker in beeld komt. Dit gaat dan helaas wel gepaard met veel geknoei! Ik tip daarom graag de Miracle 360° Cup van Munchkin: dé antilekbeker voor jonge kids!

Mijn meisje Mila is nu ruim 1 jaar oud. Sinds een paar maanden proberen we haar steeds iets minder vaak uit een flesje te laten drinken. Hiervoor zijn we begonnen met een tuitbeker. Dit had wisselend succes; de ene keer lukte het haar prima om daaruit te drinken, maar de andere keer was ze een ‘luie drinker’ en stroomde het water gewoon weer uit haar mond voordat ze het kon doorslikken. Met als gevolg dat haar hele door mij zorgvuldig bij elkaar gezochte outfit drijfnat werd... Not funny.

Miracle 360° Cup

Bij mijn BFF zag ik de ideale oplossing en die móet ik ook gewoon even met jullie delen: de Miracle 360° Cup van het merk Munchkin. Dat is echt de perfecte antilek-beker voor baby’s, dreumesen en peuters! Deze beker is de ideale voorbereiding op het drinken uit een échte beker zonder deksel.

De perfecte antilek-beker: zo werkt het

De Miracle 360° Cup is ontworpen voor jonge en ook iets oudere kids. De antilek-beker voorkomt geknoei en is ook beter voor de tandjes dan een tuitbeker, waar vaak op gebeten wordt.

Kids kunnen langs de hele rand drinken: er zit een soort klep op die zich opent zodra je kindje gaat drinken en automatisch weer sluit zodra hij ermee stopt. Super handig! Hierdoor wordt de overgang naar een open beker veel makkelijker. Enne, hij kan in de vaatwasser, wat ik persoonlijk erg prettig vind.

In het filmpje hieronder kun je goed zien hoe de Miracle 360° Cup werkt!

Kanttekening

Wel een kanttekeningetje van mij: in principe is de beker antilek, maar als er hard mee gegooid wordt of je kind houdt de beker op z’n kop en slaat ermee op tafel (zoals die van mij weleens doet...), komt er echt wel wat water uit. Maar bij normaal gebruik, lekt ie zeker niet.

Miracle 360° oefenbeker en gewone beker

De Miracle 360° beker is verkrijgbaar in verschillende varianten: met handgrepen (vanaf 6 maanden), zonder handgrepen (vanaf 12 maanden) en een roestvrijstalen versie om de drank die erin zit urenlang koel te houden.

Je shopt de Miracle 360° bekers vanaf €10,- bij bol.com >>

Marieke van Boven

Door

29 oktober 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.