SPRUIT kerstbox: wat eet jouw kind met kerst?

SPRUIT kerstbox: wat eet jouw kind met kerst?

De kerstplannen zijn gemaakt en je weet waarschijnlijk al wat er op het kerstmenu komt te staan. Hoe leuk de kerstdagen ook zijn het kan behoorlijk wat kerst stress met zich mee brengen. Dat is vanaf nu verleden tijd!

De kerstplannen zijn gemaakt en je weet waarschijnlijk al wat er op het kerstmenu komt te staan. Of je nou een kookwonder bent of niet, de kookboeken worden afgestoft en we duiken met ze allen massaal de keuken in. Het heeft hier en daar natuurlijk wel zo zijn charmes, al dat gekokkerel en de drukte. Tot je beseft dat er ook nog kids aan tafel zitten.

Tijdens de kerstdagen wordt er nogal uitgesloofd in de keuken en komen er vaak unieke dingen op tafel. Eten de kinderen dat wel of moet je toch nog wat extra's maken? No worries, SPRUIT komt je helpen!

Spruit

Misschien ken je de maaltijdboxen van SPRUIT al wel. SPRUIT verzorgt verse kant en klaar maaltijden voor jouw kleintje vanaf 4 maanden. Er wordt zoveel mogelijk biologisch gekookt en alle verse ingrediënten die worden gebruikt, worden op de dag zelf vers aangeleverd. Wanneer je kindje allergieën heeft, kun je dat aangeven zodat daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden wordt. Er zijn boxen voor kindjes van 4-8 maanden, 8-12 maanden en 12+ maanden. Je kunt ook zelf kiezen of je 9, 14 of 18 maaltijden wil ontvangen.

Voor meer informatie lees: Mijn ervaring met SPRUIT, maaltijdbox voor baby's en peuter's 

Spruit kerstbox

Met de kerstbox kunnen je kids volwaardig mee eten met de rest van de familie.  Enne, het scheelt ook nog eens heel veel tijd in de keuken...

Wat staat er op het kerstmenu?

8-12 maanden

  • Kalkoen, pastinaak, aardappel, doperwten
  • Aardappel, spinazie, kabeljauw, peterselie
  • Wortel, pompoen, zoete aardappel, ui, linzen
  • Pasta, tomaat, aubergine, courgette

Vanaf 12 maanden

  • Kalkoen, pastinaak, aardappel, doperwten
  • Aardappel, spinazie, kabeljauw, peterselie
  • Bulgur, tomaat, courgette, aubergine, basilicum
  • Wortel, pompoen, sjalot, knolselderij

Wat maak jij voor jouw kids tijdens kerst? 

Isabelle Spapé

Door

01 december 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.