Waarom je zwangerschap je relatie juist een boost kan geven

Waarom je zwangerschap je relatie juist een boost kan geven

Een zwangerschap kan je relatie echt een oppepper geven, lees hier waarom!

Ja écht je leest het goed. Een zwangerschap kan jullie relatie beter maken dan ooit tevoren. Er is een mythe wat betreft zwangerschap. Opgezwollen enkels, het dragen van tenten en alleen maar misselijk, dit lijkt nu niet helemaal een sexy periode te zijn. Natuurlijk gaat er wat veranderen, maar dat hoeft niet te betekenen dat intimiteit en romantiek van de baan is! Juist het tegendeel!

Maak gebruik van de hormonen & lichamelijke veranderingen

  1. Tijdens de zwangerschap ga je periodes krijgen dat je zin hebt in sex. Het liefst heel veel en NU, maak hier gebruik van!
  2. Je borsten zijn veel gevoeliger dan normaal
  3. Tijdens de zwangerschap wordt er meer bloed rond gepompt. Hierdoor kan het zijn dat alles veel gevoeliger is en kan het zelfs zo zijn dat je meerdere orgasmes kan krijgen. You go girl!

 

Turns you on!

Het is nogal duidelijk dat mannen houden van curves! Of te wel ronde vormen vinden ze opwindend. Ik geloof dat tijdens deze 9 maanden dat wel goed gaat komen. Dan hebben we het niet alleen over je buik, je borsten worden groter (en gevoeliger)! Daarnaast houden mannen van zelfverzekerde vrouwen en juist tijdens je zwangerschap zijn vrouwen zelfverzekerd als geen ander. Of te wel hij is niet van je af te slaan!

Vervanging van sex

In sommige maanden wordt sex lastiger of je behoefte een sex wordt juist minder. Vervang sex gewoon door veel te knuffelen! Juist belangrijk wel samen intiem te zijn. Lichaamscontact kan op verschillende fijne manieren!

Je gaat samen dit avontuur aan

Het is voor jou minstens even spannend als voor je partner. Er gaat voor jullie beide een nieuwe wereld open. Juist door dit samen te beleven trekken jullie nog dichter naar elkaar toe.

Je leert elkaar nog beter kennen!

Juist doordat het een spannende tijd is leer je elkaar nog beter kennen. Alleen zorg dan ervoor dat je nog opener bent naar elkaar. Zit je ergens mee, vind je iets lastig, praat hier met elkaar over. Juist door open te zijn, laat je meer van jezelf zien en praat je over dingen waar je "normaal" niet zo snel over zal praten.

Jullie worden een familie

Hoe bijzonder is het dat jullie straks een familie worden. Jullie hebben dit samen gemaakt. Het is een nieuw soort liefde die jullie met elkaar zullen delen.

Maak lol!

Geniet er samen van! Doe leuke dingen die je nu ook nog heel makkelijk samen kunt doen. Geniet ervan!

Redactie MiniMe.nl

Door

09 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.